A terméket már nem értékesítjük

Vágódeszka, közepes méretű

japán Hinoki ciprusfából

Keressen minket a +36 1 50 09 419 telefonszámon vagy az e-mail címen,és segítünk.

Termékleírás

A MIYABI vágódeszkák nélkülözhetetlen segédeszközök a konyhai munkálatok során, főleg, ha olyan éles késekkel dolgozik, mint a japán MIYABI kések, amelyek használatához lettek tervezve. Egy darab fából vannak megmunkálva, tehát gyártásuk során semmilyen ragasztóanyag nem került felhasználásra. Kétoldalasak, vagyis egyik oldaluk használható például gyümölcsökhöz és zöldségekhez, míg a másik húsokhoz, halakhoz, stb. Gondosan megválasztott alapanyagból, japán Hinoki fából készülnek, amely kíméletes a MIYABI kések jellegzetesen finom élű pengéjéhez.

A Hinoki ciprus egy könnyű, de kemény fa, mely nehezen bomlik és ellenálóbb a sóval és a nedves, savas környezettel szemben. Természeténél fogva antibakteriális és tartós anyag.

Használat után meleg vízben egy kis tisztítószerrel, kézzel lehet elmosni. Viszont a hosszútávú használat érdekében előnyösebb nem áztatni, elég csak nedves törlőkendővel megtisztítani, majd függőleges pozícióban hagyni megszáradni vagy szárazra törölni.


Célszerű a vágódeszkát időnként hidegen sajtolt olívaolajjal bekenni. Egyrészt ez ápolóan hat a fára, másrészt megvédi nedvességtől és segít megőrizni a természetes színét és szerkezetét.
  • Méretes japán vágódeszka Hinoki fából.
  • Kétoladalas - sima és barázdált.
  • Könnyű, egyben rendkívül kemény.
  • Strapabíró, antibakteriális és tartós.
  • Kíméletes a pengéhez és megőrzi az élességét.
  • Kerülje az áztatást és ne használja extrém hőmérsékleti viszonyok között!
  • Minden használat után el kell mosni és meg kell szárítani!
  • Több méretben is kapható.

A MIYABI társaság munkáját és filozófiáját a japán kultúra szépségei és hagyományai, valamint a japánok szigorú precizitása jellemzi. A társaság a hírhedt Seki városából származik, mely már a 14. század óta a japán késgyártó mesterek központja. A japán MIYABI társaság a német minőség zászlóvivőjének, a ZWILLING J. A. HENKELS társaságnak a leányvállalata, késeiből a klasszikus japán kések varázsa, a mesterek precíz munkája és az évszázadokon keresztül tökéletesített, művészetre emelt mesterség szeretete és tisztelete sugárzik.

A kard- és a késgyártás a felkelő nap országában több évszázados, gazdag és dicső múltra tekint vissza. Elég csak a szamurájkardokra gondolnunk, melyek páratlan eleganciáját, élességét, szépségét és technikai tökéletességét szinte vallásos áhítat lengi körül. A MIYABI kések ezen ősi hagyományok örökösei és követői. Precíz kidolgozású, lélegzetelállító élük szinte sebészeti pontossággal szeli át a húsokat, gyümölcsöket és zöldségeket, megtartva az eredeti formát és struktúrát. Ezekkel a késekkel Ön is olyan tökéletes ételeket alkothat, mint az igényességükről elhíresült japán szakácsmesterek.

KÓD: MB34535200

Teljes termékleírás megjelenítéseA teljes termékleírás elrejtése

Fejlesztjük a Kulinát az Ön számára!

Jelenleg kulcsfontosságú változások vannak folyamatban raktárkezelésünkben az rendelések még gyorsabb feldolgozása érdekében. A csomagok szállítását ezért 2020.4.6-ig felfüggesztjük. Köszönjük a megértését! A Kulina csapata.