Üvegfedő Ø 24 cm Milady

Kód: DB342924
Márka: de Buyer
18 790 Ft –39 %
Üvegfedő Ø 24 cm Milady
18 790 Ft –39 % 11 430 Ft
Raktáron (1 db)

A Milady de Buyer sorozat praktikus fedelei hőálló üvegből készülnek, rozsdamentes acél peremmel. A lapos fogantyú eleganciát és modernitást kölcsönöz. A nagy nyílásnak köszönhetően a fedeleket nem kell felemelni, így energiát és időt takarít meg. A sütőben való használatra is alkalmasak, és akár 200 °C-os hőmérsékletet is kibírnak. Alkalmas a teljes Milady de Buyer termékcsaládhoz.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A de Buyer társaság Milady sorozatának praktikus fedőjehőálló üvegből készült és rozsdamentes acél széllel rendelkezik. A lapos fogantyú elegáns és modern küllemet kölcsönöz neki. Az átlátszó anyagnak köszönhetően főzés során nem szükséges a fedőt felemelgetni, így időt és energiát spórolhat. 200 °C hőmérsékletig hőálló, ezért sütőben is használható. Ideális a de Buyer társaság Milady sorozatának edényeihez.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Fedelek
Garancia: 2 év
Súly: 0.62 kg
Anyag: Üveg
Méret: 24 cm
Terméktípus: Fedő
Sorozat: de Buyer Milady
Margin: E
K překladu: CZ AUTO

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:
A de Buyer társaságot közel 190 évvel ezelőtt alapították a franciaországi Faymont-Val d’Ajol-ban. A mai napig büszke gyökereire, a francia formatervezés hagyományainak és minőségének megőrzésére. Az edények gyártása jelentős részben kézzel történik, és több évtizedes tapasztalat áll mögötte. 109140