WMF

Univerzális kés Yari 15 cm

  • 36 290 Ft
  • raktáron 1 db
wishlist

Termékváltozatok:

További színek:

Termékleírás

A Yari sorozat kései közé tartozik ez az univerzális kés is, amely használható zöldségekhez, gyümölcsökhöz és füstölt húsokhoz is.

A Yari sorozat késeinek pengéje rendkívül magas minőségű, 67 rétegből álló, japán késacélból készül. Az acél középrétegét extrém kemény, korrózióálló, VG10 nevezetű acél képezi, melynek a Rockwell-skála szerinti keménysége kb. 60 - 62 HRC. Ennek a keménységének és a 30°-os szögben történő elköszörülésnek hála a Yari kések pengéje rendkívül éles és hihetetlenül sok használat után is az marad.

A Yari kések nyele kiváló minőségű Pakkawood fából és fényes rozsdamentes acélból készül. A Pakkawood fa egy nagyon különleges anyag, érintése kifejezetten kellemes, erős és nedvességtűrő. A kések minőségi ajándékdobozba vannak csomagolva.

GYARTÓ KÓDJA: 18.8453.6030

A márkáról WMF

WMF

A WMF márka a német precizitás, hagyomány, modern technológia és trend szinonimája. A márka tökéletes konyhai és tálaló berendezésekei felejthetetlen élményt nyújtanak ügyfeleik számára . Az ergonomikus, kifinomult és kiváló minőségű termékek számos tervezési díjjal és technológiai szabadalommal büszkélkedhetnek.

Kód: WM1884536030
Márka: WMF
Sorozat: WMF Yari
Szín / méretek: penge hosszúsága 15 cm
Anyag: japán késacél
Pakkawood