A terméket már nem értékesítjük

Type evőeszköz: kávés-/teáskanál készlet

6 részes

Keressen minket a +36 1 50 09 419 telefonszámon vagy az e-mail címen,és segítünk.

Termékleírás

A Type kávés-/teáskanál kávé, tea, kakaó és más forró ital felszolgálásánál használandó. Természetesen használható desszertekhez, pudingokhoz, stb. A kanál feje kisebb egy átlagos kanálénál, főleg keveréshez és a forró ital kanalazásához való. Mérete a kávéscsészékhez és a teásbögrékhez van igazítva.

A Köhler & Wilms Products stúdió Type evőeszközei elegánsak és rendkívül eredetiek. Fő ismertetőjelük az individualizált dizájn. Minden egyes evőeszköz nyele más díszítésű. A készletben hat különböző minta található, melyek azonban egyértelműen egymáshoz tartoznak. Az evőeszköz megjelenése első pillantásra vonzó, első érintése azonban még inkább azzá teszi. Minden egyes darab önmagában is gyönyörű, együtt pedig páratlan látnivalót alkotnak.

A Type evőeszköz kiváló minőségű Cromargan® rozsdamentes nemesacélbólkészül, amely 72 % acélt, 18 % krómot és 10 % nikkelt tartalmaz. Ez egy tartós, nem rozsdásodó, étkezési savakkal szemben ellenálló anyag. A Cromargan® gyönyörűen fényes és ugyanakkor könnyen tisztítható.

KÓD: WM1289666046

Teljes termékleírás megjelenítéseA teljes termékleírás elrejtése