ZWILLING

TWINOX® női pénztárca, szemöldökcsipesszel és körömreszelővel, szépiabarna

marhabőr

 • 34 972 Ft
 • raktáron 1 db
  további darabszám: megrendelésre
wishlist

Termékváltozatok:

További színek:

Kód: ZW97566002
Márka: ZWILLING
Sorozat: ZWILLING TWINOX®
Szín / méretek: szépiabarna; szélesség 10,4 cm; hosszúság 19 cm
Anyag: marhabőr
matt
rozsdamentes acél

Termékleírás

A TWINOX® női pénztárca a következőket tartalmazza:

 • 1 db pénztárca
 • 1 db körömreszelő
 • 1 db szemöldökcsipesz

Minőségi, eredeti marhabőrből készült TWINOX® női pénztárca, szépiabarna kivitelben. Klasszikus formatervezését különösen azon nők értékelik, melyek kedvelik az egyszerű eleganciát, a kiváló minőségű alapanyagokat és a tökéletes kivitelezést.

A pénztárca szétválasztott papírpénzes rekesszel és cipzáras aprópénztartóval rendelkezik, valamint több kis bőrrekeszt is tartalmaz, melyek ideálisak bankkártyák, iratok és hűségkártyák tárolásához. A TWINOX® pénztárca különlegessége, hogy egy csipesz és egy körömreszelő is tartozik hozzá. Mindkét eszköz kiváló, matt rozsdamentes acélból készül és rendkívül praktikus.

A TWINOX® női pénztárca jellemzői:

 • Eredeti marhabőrből készült női pénztárca.
 • Szabványos mérete van: 19 x 10,4 cm.
 • Irat- és kártyatartó rekeszekkel, papírpénztartóval és cipzáras aprópénztartóval rendelkezik.
 • Szemöldökcsipesszel és körömreszelővel van felszerelve.

A német ZWILLING J. A. Henckels társaság kiváló minőségű TWINOX® sorozata mesteri és hozzáértő munka eredménye. A sorozat termékei a lehető legjobb minőségű rozsdamentes acélból készülnek, ráadásul olyan helységekben, illetve országokban is használhatók, ahol magas a páratartalom. Matt felületük van, mely rendkívül finom tapintású, formatervezésük szemet gyönyörködtető és praktikus.

A TWINOX® sorozat termékpalettája szerfelett sokrétű: bőrvágó ollókat, körömcsipeszeket, fodrászollókat, különböző típusú szemöldökcsipeszeket, illetve manikűreszközöket foglal magába. A TWINOX® a lehető legjobb kézápolási segédeszközök sorozata. Ezért sem meglepő, hogy a ZWILLING márka világszerte a színvonal és a minőség szinonimája.

GYARTÓ KÓDJA: 97566-002

A márkáról ZWILLING

ZWILLING

A solingeni Zwilling márka a maga 300 éves múltjával a konyhatechnikai gyártók élmezőnyébe emelkedett. Kínálatában verhetetlen minőségű kovácsolt késeket és ollókat, elegáns rozsdamentes acélból készült edényeket, konyhai segédeszközöket vagy szép manikűrkészleteket találtunk. A ZWILLING hosszú távú sikere magas színvonalú anyagok és fejlett gyártási technológiák használatában rejlik, amelyek kéz a kézben járnak a kézműves kivitelezéssel.