TWIN® Pure black konzervnyitó

Kód: ZW37607000
15 790 Ft –11 %
TWIN® Pure black konzervnyitó
15 790 Ft –11 % 14 020 Ft
Raktáron (2 db)

ATWIN® Pure fekete konzervnyitó segít a konzervek kinyitásában. A csúszásmentes felülettel ellátott kerek fogantyú jól illeszkedik a kézbe, megfelelő ergonómiája biztosítja a problémamentes kezelést. A nyitógép tisztán és biztonságosan vágja a fémlemezeket. Nincs sérülésveszély beDovod nem kerekíti a konzervdoboz széleit a nyitási folyamat során.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A TWIN® Pure black konzervnyitó bármilyen konzerv kinyitásában segít. A csúszásmentes felületű, gömbölyű nyél jól ül a kézben, megfelelő ergonómiája pedig zökkenőmentes kezelést garantál. A nyitó tisztán és biztonságosan vág. Nem áll fenn sérülés veszélye, mivel nyitás közben lekerekíti a konzervdoboz éles széleit.

A TWIN® Pure black konzervnyitó röviden:

  • Konzervek könnyű és biztonságos kinyitásához
  • Minőségi 18/10 rozsdamentes acélból és ellenálló ABS műanyagból készül
  • Hosszú élettartamú termék
  • önnyű gömbölyű nyél csúszásmentes felülettel
  • Függesztő nyílás – helytakarékos
  • A funkcionális részek szilárdan csatlakoznak, higiénikusan tiszták
  • Mosogatógépben mosható

A TWIN® Pure blacksorozatú konyhai eszközöket a német ZWILLING J. A. Henckels társaságtól már az első használat alkalmával megkedveli. A teljes sorozat Matteo Thun építész és formatervező együttműködése alapján jött létre. Az eszközök minőségi 18/10 rozsdamentes acélból és ellenálló ABS műanyagból készülnek.

Az eszközök formatartók, ergonomikus nyelük pedig a bársonyosan matt felületnek köszönhetően kellemes tapintású és praktikus használatot tesz lehetővé. A funkcionális részek szilárdan és tisztán csatlakoznak, ami magas fokú megbízhatóságot, hosszú élettartamot és tökéletes higiéniát garantál. A sorozat eszközei az idő- és energiatakarékosság érdekében mosogatógépben moshatók.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Konyhai eszközök
Garancia: 2 év
Sorozat: ZWILLING TWIN® Pure black
Terméktípus: Konyhai eszközök

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: