TWIN® Four Star II késkészlet, 3 részes

Kód: ZW33415000
102 690 Ft –3 %
TWIN® Four Star II késkészlet, 3 részes
102 690 Ft –3 % 99 590 Ft
Raktáron (1 db)

A TWIN® Four Star II késkészlet a következőket tartalmazza:

 • 1 db TWIN® Four Star II spékelő kés, penge hossza: 10 cm, termékkód: ZW30070101
 • 1 db TWIN® Four Star II húsvágó kés, penge hossza: 16 cm, termékkód: ZW30070161
 • 1 db TWIN® Four Star II szakácskés, penge hossza: 20 cm, termékkód: ZW30071201

Részletes információ

Termék részletes leírása

A TWIN® Four Star II spékelő kés egy kisméretű, könnyű és sokoldalú kés, melynek finom éle és közepesen hegyes pengéje van. Ideális húsok spékeléséhez és előkészítéséhez, valamint gyümölcsök és zöldségek hámozásához, szeleteléséhez, tisztításához.

A TWIN® Four Star II egy vékony kés, melynek robusztus hosszú pengéje és finom éle van. Ideális húsételek és egybensültek szeletelésére.

ATWIN® Four Star II ® sorozat szakácskése robusztus és nehéz kés, melynek pengéje széles és az éle nagyon strapabíró. Egy mesteri késről van szó, mely a professzionális szakácsok és a háziasszonyok konyhájában nélkülözhetetlen. Ideális zöldségek tisztításához, fűszernövények aprításához és karaj szeleteléséhez.

TWIN® Four Star II termékcsalád

 • Ergonomikus szintetikus nyél rozsdamentes acél logóval
 • Standard ujjvédő
 • Sima átmenet az ujjvédő és a nyél között
 • A ZWILLING J. A. Henckels társaság számára gyártott különleges acél
 • FRIODUR® penge, jégben edzett
 • SIGMAFORGE® kés – egy darabból kovácsolt
 • Megközelítőleg 57 HRC Rockwell-keménység
 • Kézi csiszolás
 • Lézeres élellenőrzés
 • Életre szóló garancia a penge gyártási hibáira
 • A kések mosogatógépben moshatók – mindazonáltal inkább a kézi mosogatást javasoljuk

A TWIN® Four Star II sorozatú kések a németországi ZWILLING J. A. Henckels társaságtól a minőségi kések legendájának, a Four Star hagyományos késsorozatának újjáéledése, amely első ízben 1976-ban került a piacra, és a világ legkelendőbb kései közé sorolódott. A fogyasztói igényekhez igazított, megújított TWIN® Four Star II kések korszerű dizájnnal, tökéletes egyensúllyal és átlagon felüli élességgel rendelkeznek.

Otthoni és hivatásos szakácsok részére készülő kések csúcsminőségű acélból optimális súlyelosztással, biztonságos és kényelmes használattal. A penge szögét a gyártás során lézer segítségével ellenőrzik biztosítva ezzel annak minőségét. A kések rendkívül élesek és hosszú élettartamúak. Választékosságukat a markolat talpán található lézerrel vésett logó is fémjelzi.

Alkalmazott technológiák és alapanyagok

A kések magas minőségű acélból készülnek optimális mennyiségű krómmal és szénnel, melyet különleges követelmények betartása mellett kizárólag a ZWILLING J. A. Henckels társaság számára állítanak elő. A megközelítőleg 57 HRC Rockwell-keménységű acél rugalmas, jó kezdeti vágási teljesítménnyel bír, hosszú élettartamú és tökéletesen korrózióálló. A különleges acélból készült kések emellett könnyen élezhetők. A megfelelő gyártási „receptet” igazolja az a tény, hogy mind ez idáig több mint 100 millió kést állítottak elő belőle az acél változatlan összetételével.

Az acél tulajdonságait ezenkívül a kések gyártásához egy különleges, szabadalmaztatott FRIODUR® keményítési módszerrel javították, amely során az acélt több mint 1000 °C-ra hevítik, majd hirtelen -70 °C-ra hűtik le, ezt követően pedig még kétszer mintegy 250 °C-ra hevítik. Az így kapott molekuláris szerkezet jelentősen növeli a kés keménységét, ellenálló képességét és korróziómentességét.

A kés pengéje egyetlen darab acélból készül az ún. SIGMAFORGE® módszerrel, amely javítja az acél tulajdonságait. Az ilyen módon kovácsolt pengék szerkezete sűrűbb és homogénebb, ami nagyobb szilárdságot, szívósságot és az élek tompulással szembeni ellenállását biztosítja.

A stabil él és a tökéletes geometria kivételes vágóképességet és tökéletes késvezetést eredményez. A hegyesszög nagyobb élességet és ezáltal kényelmesebb szeletelést biztosít. A kés az ék alakú bemélyedéseknek köszönhetően könnyedén hatol át az élelmiszereken. Az ívelt forma segít intuitív módon használni a kést a könnyű és pontos vágáshoz

A Standard ujjvédő az egy darab acélból készült penge részeként került integrálásra. Biztosítja a súly helyes elosztását, védi az ujjakat az élre való lecsúszással szemben, és garantálja a kés pontos irányítását.

Az ergonomikus nyél ellenálló szintetikus anyagból készült, amely törhetetlen és ellenáll az ütéseknek, illetve az élelmiszerekben található savaknak. Mosogatógépben mosható. Az egyes részek tökéletes összeillesztése megakadályozza a lerakódások és a baktériumok megtapadását, így a kések a legszigorúbb higiéniai követelményeknek is megfelelnek.

A markolat talpán a ZWILLING márkát ábrázolórozsdamentes acél logó található. A kés így a választékosság és megbízhatóság látható jelét viseli. A TWIN® Four Star II kések kifinomult dizájnját a legjobban akkor fogja értékelni, ha rájön, hogy a mintázat a kés tökéletes egyensúlyát is elősegíti.

A ZWILLING kések karbantartása

A műanyag nyelű kések tisztíthatók mosogatógépben, de mindenképp a kézi tisztítást javasoljuk, mely kíméletesebb a késekhez. Amennyiben Ön ennek ellenére a mosogatógépben való tisztítást részesíti előnyben, kérjük, ne feledje, hogy a késeknek sérülhet a minősége, ha a mosogatás során más evőeszközökbe, fazekakba vagy serpenyőkbe ütköznek. A mosogatógépbe való tisztítás során ezért ügyelni kell arra, hogy a kések pengéje ne érintkezzen más tárgyakkal. A gyártó mosogatógép használata esetén max. 55 °C-os program használatát javasolja.

A ZWILLING kések élezése

Időről időre minden késnek élezésre van szüksége. A TWIN® Four Star® II sorozat késeinek élezéséhez a kínálatunkban található ZWILLING késélezőket, fenőköveket és fenőacélokat javasoljuk.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Késkészletek
Garancia: 2 év
Súly: 0.62 kg
Sorozat: ZWILLING TWIN® Four Star II
Darabszám: 3 db
K překladu: CZ AUTO
Margin: E
Terméktípus: Késkészlet

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Kérjük, jelentkezzen be újra

Sajnáljuk, de a CSRF token valószínűleg lejárt. A legmagasabb szintű biztonság fenntartása érdekében kérjük, jelentkezzen be újra. Megértését köszönjük.

Köszönjük a megértést.

Bejelentkezés