TWIN® 1731 húsvágó kés

Kód: ZW31860201
Márka: ZWILLING
193 190 Ft –30 %
TWIN® 1731 húsvágó kés
193 190 Ft –30 % 135 490 Ft
Raktáron (1 db)

ATWIN® 1731 húskés egy karcsú kés, 20 cm hosszú, erős pengével és finom éllel. Alkalmas mindenféle hús elkészítéséhez és sültek felszeleteléséhez.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A TWIN® 1731 húsvágó kés egy vékony kés, melynek robusztus 20 cm hosszú pengéje és finom éle van. Ideális húsételek és egybensültek szeletelésére.

TWIN® 1731 sorozat

 • A ZWILLING márka legmagasabb termékcsaládja
 • Makassar-ében nyél
 • A penge a japán és az európai vágáskultúrát egyesíti
 • Kiváló ergonómia
 • Egyedülálló geometriájú Pro Touch ujjvédő a kényelmesebb, pontosabb és biztonságos késvezetéshez
 • Innovatív, ékszerű pengeforma
 • Exkluzív, nagy teljesítményű Cronidur 30 acél
 • FRIODUR® - jégben edzett penge
 • SIGMAFORGE® - egy darabból kovácsolt
 • Megközelítőleg 60 HRC Rockwell-keménység
 • Kézzel csiszolt
 • Lézeres élellenőrzés
 • Életre szóló garancia a penge gyártási hibáira
 • A kések nem alkalmasak mosogatógépben való mosogatásra

Az új generációjú TWIN® 1731 késsorozat decensen egyesíti a bevált és letesztelt eljárásokat a korszerű technológiákkal. A világ legjobb minőségű késeiről van szó megközelítőleg 60 HRC Rockwell-keménységgel, amelyek innovációjának és formatervezésének harmonikus összhangja a szó szoros értelmében mindenkit elbűvöl. A high-tech gyártást és a kézi megmunkálást ötvözik. A márka gazdag tapasztalatai és hagyománya fedezhető fel bennük, azonban új értelmezésben. Olyan klasszikusról van szó, amely kézzelfogható módon ötvözi a kovácsmesterséget, alapanyagokat és a formát.

Alkalmazott technológiák és alapanyagok

A tökéletes és tartós élesség elérése érdekében a TWIN® 1731 sorozatú kések gyártásához Cronidur 30 acélt használnak,melyet eredetileg a repülőgépipar számára fejlesztettek ki. A ZWILING J. A. Henckels az egyedüli olyan társaság, amely az acél ezen egyedülálló fajtáját késgyártásra használja. A Cronidur 30 acél a szabványos acélhoz képest megközelítőleg 100-szor korrózióállóbb, és rendkívül kemény. A rozsdamentes acél megmunkálása és az értékes alapanyagok felhasználása területén szerzett kitűnő know-how valódi örömet eredményez a TWIN® 1731 sorozatú kések használata közben.

Az acél tulajdonságait ezenkívül a kések gyártásához egy különleges,szabadalmaztatott FRIODUR® keményítési módszerrel javították, amely során az acélt több mint 1000 °C-ra hevítik, majd hirtelen -70 °C-ra hűtik le, ezt követően pedig még kétszer mintegy 250 °C-ra hevítik. Az így kapott molekuláris szerkezet jelentősen növeli a kés keménységét, ellenálló képességét és korróziómentességét.

A kés pengéjeegyetlen darab acélból készülaz ún. SIGMAFORGE® módszerrel, amely javítja az acél tulajdonságait. Az ilyen módon kovácsolt pengék szerkezete sűrűbb és homogénebb, ami nagyobb szilárdságot, szívósságot és az élek tompulással szembeni ellenállását biztosítja.

A stabil él és a tökéletes geometria kivételes vágóképességet és tökéletes késvezetést eredményez. A hegyesszög nagyobb élességet és ezáltal kényelmesebb szeletelést biztosít. A kés az ék alakú bemélyedéseknek köszönhetően könnyedén hatol át az élelmiszereken. Az ívelt forma segít intuitív módon használni a kést a könnyű és pontos vágáshoz.

A Pro Touch ujjvédő az egy darab acélból készült penge részeként került integrálásra. Megfelelő súlyelosztást, illetve pontos és biztonságos késvezetést biztosít. A TWIN® 1731 kések ujjvédője és ricassója közötti átmenet folyamatos, így még kényelmesebb fogást biztosít.

Az ergonomikus nyél olajozott Makassar-ében fából készül. Az innováció és a dizájn lehető legérzékibb ötvözése. Az ébenfa rendkívül ritka, kemény és nedves környezetben is stabil, mosogatógépben azonban nem mosható.

A pazar kinézetű nyélt a speciálisan kialakított késszár emeli ki, amely kizárólag alulról látható. Az egyes részek tökéletes összeillesztése emellett megakadályozza a lerakódások és a baktériumok megtapadását, így a kések a legszigorúbb higiéniai követelményeknek is megfelelnek.

A Matteo Thun milánói építész és formatervező által tervezett ZWILLING márkájú késsorozat letisztult formája és minősége nemcsak a késimádók és szakértők figyelmét kelti fel, hanem elsősorban a kivételességet értékelő felhasználókét, akik a lehető legjobb minőséget igénylik, és értenek a dizájn nyelvén.

A ZWILLING kések élezése

Időről időre minden késnek élesítésre lehet szüksége. A TWIN® 1731 kések élezéséhez a TWIN Stone Pro és a TWIN Finishing Stone Pro fenőkövet, valamint a gyémántréteges ZWILLING és a 23 cm hosszú, wolfrám-karbid réteges TWIN® 1731 fenőrúdat javasoljuk. Eredeti élezést is kínálunk közvetlenül a gyártónál - a késeket a németországi ZWILLING J. A. Henckels társaságba küldjük.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Hentes kések
Garancia: 2 év
Súly: 0.63 kg
Méret: 20 cm
Pengehossz: 20 cm
Terméktípus: Univerzális kés
Sorozat: ZWILLING TWIN® 1731
Margin: B
K překladu: CZ AUTO

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: