WMF

Trend sódaráló durva szemcsés sóhoz

sóval töltve

  • 11 172 Ft 8 938 Ft
  • raktáron 1 db
    további darabszám: elfogyott, kiárusítva
wishlist

Termékváltozatok:

További színek:

Kód: WM0647917630
Márka: WMF
Sorozat: WMF Trend
Dizájner: Metz & Kindler Produktdesign
Szín / méretek: magasság 14 cm
Anyag: autentikus őrlőmechanizmussal
műanyag
WMF üveg

Termékleírás

WMF Trend sódarálódurva szemcsés sóhoz könnyen karbantartható műanyagból és üvegből készült testtel. A fűszer- és gyógynövények íze a legjobban akkor bontakozik ki, ha frissen őröljük, mivel őrlés közben illóolajak szabadulnak fel. A WMF Trend durva szemű só darálóval minden könnyen és megbízhatóan elvégezhető.

Az eredeti kerámia őrlőszerkezet az acélnál is keményebb, só és borsszemek mellett szárított fűszernövények és fűszerek őrlésére is alkalmas. Az aromavédő kupak szorosan rázár a peremre és így védi az őrlőmechanizmust. Ha lezárt kupakkal őröl, a fűszer megőrzi eredeti aromáját. A belső állítókerék lehetővé teszi az őrlési finomság folyamatos állítását. Tíz év garancia a kerámia őrlőmechanizmusra.

GYARTÓ KÓDJA: 06.4791.7630

A márkáról WMF

WMF

A WMF márka a német precizitás, hagyomány, modern technológia és trend szinonimája. A márka tökéletes konyhai és tálaló berendezésekei felejthetetlen élményt nyújtanak ügyfeleik számára . Az ergonomikus, kifinomult és kiváló minőségű termékek számos tervezési díjjal és technológiai szabadalommal büszkélkedhetnek.