A terméket már nem értékesítjük

Touch univerzális kés, kék/lagoon

pengevédő tokkal

Keressen minket a +36 1 50 09 419 telefonszámon vagy az e-mail címen,és segítünk.

Termékleírás

A WMF társaság Touch sorozatába tartozó univerzális késpengéje tapadásgátló felülettel van bevonva és pengevédő tokkal rendelkezik. Eme kés a kezdő és profiszakácsok számára is aranyat érő. A speciális rozsdamentes acélból készült penge a szeletelés és vágás igazán könnyű, az élelmiszerek pedig nem tapadnak rá. A műanyagból készült nyél biztonságosan és tökéletesen fekszik a kézben, a pengevédő toknak köszönhetően pedig tárolása nem balesetveszélyes.

A Touch univerzális kés játszva meghámozza a zöldségeket és gyümölcsöket, apróra felvágja a hagymát és fűszernövényeket, de a keményebb füstölt húsokkal és kolbászokkal is könnyedén megbirkózik. A kés kicsi, sokoldalú, ügyes segédeszköz, mely számtalan célra megfelel, kisebb méretű konyhákban pedig egyenesen főnyeremény, mert rajta kívül más késre nem lesz szüksége, így tehát helyet is spórolhat.

  • Speciális, az étkezésisavaknak ellenálló rozsdamentes acélból gyártott pengék.
  • A penge tapadásgátló felületű.
  • Hosszantartó élességét a keményített pengének köszönheti.
  • A nyél ergonomikus kialakítású és kiváló minőségű műanyagból készült.
  • A penge és a nyél súlya tökéletesen kiegyensúlyozott a kényelmes munkáért.
  • Tisztítása könnyű, kézi tisztítás ajánlott.
  • Németországban lett kifejlesztve.

Touch sorozat

A WMF társaság Touch sorozatában ragyogó és tetszetős konyhai segédeszközök találhatók, melyek semmilyen konyhából nem hiányozhatnak. A kések pengéjének és nyelének üde, modern színe a szeletelést szórakozássá varázsolják és színt visznek a konyhába. A sorozat tartalmaz univerzális késeket, vágódeszkákat és különböző színű konyhai ollókat.

KÓD: WM1879033200

Teljes termékleírás megjelenítéseA teljes termékleírás elrejtése