A terméket már nem értékesítjük

Touch szakácskés, 13 cm, piros

pengevédő tokkal

Keressen minket a +36 1 50 09 419 telefonszámon vagy az e-mail címen,és segítünk.

Termékleírás

A WMF társaság Touch sorozatába tartozó szakácskéspengéje tapadásgátló felülettel van bevonva és pengevédő tokkal rendelkezik. Eme kés a kezdő és profiszakácsok számára is aranyat érő. Széles, erős pengéje könnyedén szétvágja a steaket és halat is, gusztusos kockákra felvágja a zöldséget is, ugyanakkor finomra felaprítja a diót, csokoládét. A Touch szakácskés szinte mindig és mindenhol segítségére lesz.

A speciális rozsdamentes acélból készült penge a szeletelés és vágás igazán könnyű, az élelmiszerek pedig nem tapadnak rá. A műanyagból készült nyél biztonságosan és tökéletesen fekszik a kézben, a pengevédő toknak köszönhetően pedig tárolása nem balesetveszélyes.

A Touch szakácskés kiválóan vág, aprítja a fűszernövényeket, szeleteli a húst és halat. Strapabíró tulajdonságának és sokoldalú felhasználhatóságának köszönhetően nem csak a hobbi szakácsok, hanem a profiszakácsok bizalmát is elnyerte.

  • Speciális, az étkezésisavaknak ellenálló rozsdamentes acélból gyártott pengék.
  • A penge tapadásgátló felületű.
  • A nyél kiváló minőségű műanyagból készült.
  • Hosszantartó élességét a keményített pengének köszönheti, mely a hagyományos rozsdamentes acéllal szemben sokkal strapabíróbb.
  • A nyél ergonomikus kialakítású.
  • A penge és a nyél súlya tökéletesen kiegyensúlyozott a kényelmes munkáért.
  • Tisztítása könnyű, kézi tisztítás ajánlott.
  • Németországban lett kifejlesztve.

Touch sorozat

A WMF társaság Touch sorozatában ragyogó és tetszetős konyhai segédeszközök találhatók, melyek semmilyen konyhából nem hiányozhatnak. A kések pengéjének és nyelének üde, modern színe a szeletelést szórakozássá varázsolják és színt visznek a konyhába. A sorozat tartalmaz univerzális késeket, vágódeszkákat és különböző színű konyhai ollókat.

KÓD: WM1879075100

Teljes termékleírás megjelenítéseA teljes termékleírás elrejtése