Joseph Joseph

Totem 48 szelektív szemeteskosár, bazaltfekete

 • 91 079 Ft
 • megrendelésre
wishlist

Termékváltozatok:

További színek:

Kód: JS30020
Márka: Joseph Joseph
Sorozat: Joseph Joseph IntelligentWaste™
Dizájner: PearsonLloyd
Szín / méretek: bazaltfekete, élénkzöld, térfogat 48 liter, 66 x 40 x 30 cm
Anyag: lakkozott acél
mosogatógépben nem tisztítható
műanyag
rozsdamentes acél

Termékleírás

A felső szemetesláda térfogata 24 liter, a kettéválasztható fiók térfogata 24 liter.

A Joseph Joseph tervezőcsapata azon dolgozik, hogy a legalapvetőbb, naponta használt konyhai eszközeinket újratervezze, és jobb, praktikusabb tulajdonságokkal lássa el. Minden termékük tervezésére kihívásként tekintenek, azzal a céllal, hogy a lehető legkreatívabban kiküszöböljek a mindennapos eszközeink negatív, ill. nem túl praktikus tulajdonságait.

Kihívás: Hogyan legyen modern és intelligens egy szemeteskuka?

Megoldás: IntelligentWaste hulladékgyűjtő rendszer

Az IntelligentWaste hulladékgyűjtő rendszer komplex megoldást jelent a konyhai szemét szelektálására és raktározására.

A Totem szemeteskosarak modern formájuknak köszönhetően tökéletesen megbújnak lakásunk lakóterében, akár a konyhánkban is. Kerekes talpazata van, így a teljes rendszer oda gördíthető, ahol épp szükség van rá. A felső fedél egy könnyed érintéssel nyitható. A felső szemeteskosár kapacitása 24 liter.

Az alsó szemetesláda szintén 24 literes, többféle módon használható:

 • BAG – szemeteskosárként 1 szemeteszsákkal, melyet a tartály sarkaihoz lehet rögzíteni
 • SORT – szelektív hulldékgyűjtő szemeteskosárként, 2 szemeteszsákkal
 • DIVIDE – válaszfallal rekeszekre osztható fiókként
 • STORE – tárolóként, pld. tisztítószerek tárolására
 • Intelligens megoldás a szelektív hulladékok gyűjtésére.
 • Lakkozott acél / a belső kosarak műanyagból készülnek.
 • Elegánsan, egy gombbal nyitható felső kosár.
 • A fedél alatt egy műanyagrácsban karbonszűrő található.
 • Természetes árnyalatú elefántcsontfehér / grafitszürke színekben készül.
 • Eredeti Joseph Joseph szemeteszsákkal, illetve egyszerű szemeteszsákkal is használható.

 • Ajándék szemeteszsák-csomaggal és karbonszűrővel szállítjuk.

 • Kézzel, hétköznapi mosogatószerrel kell tisztítani. Kerülje az súrolóporos mosogatószerek és drótos szivacsok használatát. Tisztítás után szárazra kell törölni!
 • A kivehető, belső hulladékgyűjtő tartályok forró, szappanos vízzel tisztíthatók. A szagok eltávolítására használjon vízben lekevert szódabikarbónát. A tisztítást követően szárazra kell törölni!

A cég alapítója két testvér, Richard és Anthony Joseph, akik az egyetem elvégzése után úgy határoztak, hogy a fromatervező diplomájuk mögötti tudást saját vállalkozásukban fogják kamatoztatni. Azinnováció iránti lelkesedésüknek köszönhetően minden évben újabb és újabb termékekkel, modern, vonzó színvilágú konyhai eszköz-sorozatokkal rukkolnak elő.

Minden egyes termékük komoly fejlesztési folyamat eredményeként jön létre, maximálisra tökéletesített funkcióik, biztonságos használatuk, valamint esztétikus megjelenésük biztosítja számukra a piacvezető szerepet. Ezek a konyhai eszközök nemcsak játékos dizájnjukkal, de praktikus, intelligens kialakításukkal is szenvedélyt ébresztenek mindenkiben, tulajdonosaiknak már a használatuk első pillanatában örömöt szereznek.

A Joseph Joseph márka eladási rátáját tekintve több testhosszal vezet a fogyasztók körében a világ több, mint 100 országában, évente számos díjat nyer, és sok jelentős design-, és innovációs versenyre jelölik. Konyhai termékeik népszerűsége és piacképességének sikere lehetővé teszi a cég tervezőinek, hogy figyelmüket ne csupán a konyhai munkapultra koncentrálják, hanem el is kalandozzanak egy kicsit – konkrétan a munkapult alá - a hulladékhasznosítási és tárolási megoldások kérdéséhez. Ennek köszönhetően a fogyasztók nem csak a szép dizájnú konyhai eszközöknek, hanem a komplex, variálható, intelligensen kigondolt szelektív hulladékgyűjtőknek is örülhetnek, amelyek tökéletes összhangban állnak modern életünk elvárásaival.

A Joseph Joseph már nem csak a kiváló design és minőség garanciája, hanem egyben tálcán nyújtott lehetőség is arra, hogy eddigi életmódunkon, életminőségünkön változtatni tudjunk.

GYARTÓ KÓDJA: 30020

A márkáról Joseph Joseph

Joseph Joseph

Richard és Anthony Joseph testvérek úgy döntöttek, hogy a formatervezési tanulmányaikból merített tapasztalataikat a saját vállalkozásukba fektetik. 2003 óta a Joseph®Joseph márka ügyfelei több mint 100 országban várják az intelligens innovációkat.