WMF

Top Serve üveg tárolóedény készlet, csepegtető ráccsal, Ø 15/18 cm

2 részes

  • 23 357 Ft
  • raktáron 3 db
wishlist

Termékváltozatok:

További színek:

Kód: WM654916020
Márka: WMF
Sorozat: WMF Top Serve
Dizájner: Achim Bölstler
Szín / méretek: Ø 15 cm; 0,7 liter; Ø 18 cm; 1,25 l
Anyag: Cromargan® rozsdamentes acél
tisztítható mosogatógépben
WMF - kézzel fújt üveg

Termékleírás

1 db kerek tárolóedény - Ø 15 cm, 1 db kerek tárolóedény - Ø 18 cm

A Top Serve készlet ⌀ 15 / 18 cm átmérőjű tálkáinak tartalma mindig légmentesen el van zárva, ezért az élelmiszerek folyamatosan frissek és ízletesek maradnak. Az üvegtálkákban sajtokat, salátákat, előételeket vagy desszerteket készíthet és szolgálhat fel. Étkezés után elég lezárni és fagyasztóba tenni. Az üvegdoboz és a Cromargan® (18/10 rozsdamentes nemesacél) fedél higiénikus, nem veszi át az ízeket és mosogatógépben mosható. A csöpögtető rácsuknak köszönhetően az élelmiszerek szárazon tárolhatók és tovább frissek maradnak.

Azért, hogy az élelmiszerek tárolásához és tálalásához mindig rendelkezésére álljon az éppen megfelelő tálka, a Top Serve tálkák különböző háztartási céloknak megfelelő méretekben, valamint kerek és szögletes kivitelben is rendelkezésére állnak.

GYARTÓ KÓDJA: 654916020

A márkáról WMF

WMF

A WMF márka a német precizitás, hagyomány, modern technológia és trend szinonimája. A márka tökéletes konyhai és tálaló berendezésekei felejthetetlen élményt nyújtanak ügyfeleik számára . Az ergonomikus, kifinomult és kiváló minőségű termékek számos tervezési díjjal és technológiai szabadalommal büszkélkedhetnek.