The Tea Republic

"
A Tea Republic teakeverékek változatos választékát kínálja, amelyek összetevői főként Malajziából, Kínából, Tajvanról, Németországból, Srí Lankáról, Indiából, Dél-Afrikából és Dél-Koreából származnak. Forralja fel a vizet, és készüljön fel a saját citizen ünneplésére!
"
összesen 18 termék
Zöld tea AQUAMARINE APPLE, 75 g ón, The Tea Republic
Újdonság
TTR8594209550340
Oolong tea FORMOSA’S FINEST, 50 g-os zacskó, The Tea Republic
Újdonság
TTR8594209550494
Teás ajándékkészlet RUBY RED, 9 teapiramis, The Tea Republic
Újdonság
TTR8594209550722
Zöld tea AQUAMARINE APPLE, 50 g-os zacskó, The Tea Republic
Újdonság
TTR8594209550524
Rooibos tea RUBY RED, 50 g-os zacskó, The Tea Republic
Újdonság
TTR8594209550418
Fekete tea SAPPHIRE GREY, 50 g-os zacskó, The Tea Republic
Újdonság
TTR8594209550463
AMETRINE ASSAM fekete tea, 50 g zacskó, The Tea Republic
Újdonság
TTR8594209550456
Ajándék teakészlet RELAX, 9 teapiramis, The Tea Republic
Újdonság
TTR8594209550647
Teás ajándékkészlet PINK LADY, 9 teapiramis, The Tea Republic
Újdonság
TTR8594209550111

The Tea Republic - ünnepeljük a bennünk lakozó városlakót

The Tea Republic egy 2010 szeptemberében a malajziai Kuala Lumpurban alapított cseh márka, amely az ázsiai kultúrákban népszerű szertartásos módszerekkel szemben az úgynevezett "nyugati stílusú" teakészítésre összpontosít. Miután betekintést nyert a malajziai teakultúrába és annak egyedi keverékeibe, a The Tea Republic 2013 júliusában elindította saját, jellegzetes teakeverékekből álló termékcsaládját.

A márka és termékei a saját citeazen ünnepléséről szólnak. Ki a citeazen? Bárki, aki teát iszik. Fekete, zöld, oolong, vörös vagy fehér. Ha szereted a teát, ha sokat iszol belőle, a The Tea Republic márka szívesen megosztja veled ezt az örömöt, 31 különleges teakeveréket kínálva, amelyek összetevői főként Malajziából, Kínából, Tajvanról, Németországból, Srí Lankáról, Indiából, Dél-Afrikából és Dél-Koreából származnak. A teákat a világ minden tájáról származó, elismert teaültetvényekről és kereskedőktől szerzik be.

The Tea Republic termékválaszték

The Tea Republic a teakeverékek változatos választékát kínálja, amelyek öt különböző csoportba sorolhatók, amelyek mindegyike egyedi tulajdonságokkal és jellemzőkkel rendelkezik.

  • A TTR fekete teái merészségükről, energetizáló tulajdonságaikról és különleges ízükről híresek
  • Az oolongok a részleges oxidációnak köszönhetően teljes és finom ízprofillal rendelkeznek
  • A márka által kínált zöld teák érett levelekből készülnek, édes jegyekkel és antioxidánsokban gazdagok
  • A TTR fehér teái gondosan válogatott fiatalabb levelekből készülnek, amelyek finom ízt és számos egészségügyi előnyt biztosítanak
  • A gyógynövény- és gyümölcsteák gyógynövények, virágok és fűszerek keverékéből állnak, amelyek fiatalító és gyógyító tulajdonságaikról híresek

Tea piramisok által The Tea Republic

A teapiramisok a márka hagyományos termékei. Lehetővé teszik a vásárlók számára, hogy a The Tea Republic aláírt teakeverékek közül válasszanak. Minden piramis tartalmaz 1 eldobható szerves laza teaszűrő , amely körülbelül 300 ml tea elkészítéséhez alkalmas.

Miért jobbak a teapiramisok, mint a hagyományos teafilterek?

A teapiramisokat vagy tasakokat több okból kifolyólag gyakran jobbnak tartják a hagyományos teafiltereknél.

  • Először is, a teapiramisok általában nagyobb, jobb minőségű tealeveleket tartalmaznak, amelyeknek lehetővé teszik, hogy kitáguljanak és jobban átjárják a teát. Ez teljesebb és gazdagabb ízprofilt tesz lehetővé, mint a teafilterek, amelyek gyakran kisebb és rosszabb minőségű tearészecskéket és port tartalmaznak.
  • Másodszor, a teapiramisok gyakran lehetővé teszik a víz és a levegő jobb keringését, ami egyenletesebb és teljesebb áztatási folyamatot eredményez. Ez következetesebb és ízletesebb csésze teát eredményezhet.
  • Végül, a teapiramisok gyakran biológiailag lebomló és környezetbarát anyagokból készülnek, így fenntarthatóbb és környezetbarátabb megoldást jelentenek.

Összességében a teapiramisok jobb minőségű teafogyasztási élményt nyújthatnak, több ízzel, aromával és fenntarthatósággal, mint a hagyományos teafilterek, ezért ne habozzon és próbálja ki a The Tea Republic keverékeit és piramisait.

Egyedi csomagolás és ajándékcsomagolás

The Tea Republic termékeink bármilyen alkalomra alkalmasak ajándékként, családja és barátai, szerettei, ügyfelei és üzleti partnerei számára. Minden egyes teáscsomag egyedi kialakításával és a részletekre való odafigyeléssel tűnik ki.