Joseph Joseph

The Foodie™ konyhai segédeszközkészlet, 4 részes, zöld

stílusos ajándékcsomagolásban

 • 24 237 Ft
 • raktáron 3 db
  további darabszám: megrendelésre
wishlist

Termékváltozatok:

További színek:

Kód: JS98194
Márka: Joseph Joseph
Sorozat: Joseph Joseph Elevate™
Szín / méretek: acélszürke; élénkzöld; 3,5 x 30 x 4,7 cm
Anyag: BPA mentes műanyag
rozsdamentes acél
szilikon
tisztítható mosogatógépben

Termékleírás

A The Foodie™ konyhai segédeszközkészlet a következőket tartalmazza:

 • 1 db Scoop™ tálalókanál
 • 1 db Elevate™ forgatócsipesz, rozsdamentes acél
 • 1 db Twist Grater™ reszelő rugalmas fogantyúval, durva és finom reszeléshez, zöld
 • 1 db Multi-peel™ forgópengés hámozó egyenes pengével, zöld

A Joseph Joseph tervezőcsapata azon dolgozik, hogy a legalapvetőbb, naponta használt konyhai eszközeinket újratervezze, és jobb, praktikusabb tulajdonságokkal lássa el. Minden termékük tervezésére kihívásként tekintenek, azzal a céllal, hogy a lehető legkreatívabban kiküszöböljek a mindennapos eszközeink negatív, ill. nem túl praktikus tulajdonságait.

Ez az ízléses és praktikus, díszdobozos konyhai eszköz-kollekció nagyon esélyes az év ajándéka címre!

A szűrőkanálnak köszönhetően biztonságosabb lesz az élet a konyhánkban, ráadásul kisebb helyet is foglal, mint a hagyományos szűrők. Nagy fazéknyi húsleves? Sült zöldség? Túrógombóc? Többé nincs égési sérülés, csak boldog, elégedett háziasszony! Mindannyiunk, de legalábbis sokunk rémálma a tésztaszűrésnek nevezett életveszélyes akrobatikus mutatvány: nincs kéznél a kesztyű, eltűnt a szűrő, aztán ha megtaláljuk, akkor meg össze-vissza billeg a mosogató felett, miközben a forróvíz fröcsög mindenfelé... A tervezőknek azonban eszébe ötlött, mi lenne, ha megforrdítanák a szűrő szerepét, és egy méretes, lyukacsos kanállal helyettesítenék, amelynek segítségével a tésztát egyszerűen, egy-két merítéssel kiszedhetjük a főzővízből. Mivel valóban nagyszerű találmányról van szó, kár lenne csak szűrésre használni – ezzel a szűrőkanállal könnyedén összeszedheti a grillezett zöldségeket is a tepsiből, a lyukacsos lapát alsó, vízszintes része kifejezetten erre teremtetett.

 • Scoop™ 2v1 – kanál és szűrő egyben.
 • 200°C-ig hőálló.
 • BPA mentes, hőálló szilikonból készült.
 • Tapadásgátló felületeken és kényes bevonatokon is használható.
 • Mosogatógépben tisztítható.

Ezzel a csipesszel a hús és a zöldség megfordítása a pillanat műve. A rugónak köszönhetően a csipesz fogói használat után maguktól ugranak vissza a helyükre, így egy sor felesleges mozdulatot spórolnak meg Önnek. A munka végeztével a szilikonfogókat egyszerűen leszedheti a fém nyélről, és a fém szerkezetet így laposra összecsukva sokkal könnyebben tárolhatja.

 • 270° C-ig hőálló.
 • Rozsdamentes acélból és szilikonból készül.
 • Tapadásgátló és kényes felületeken is használható.
 • Mosogatógépben tisztítható.

Speciális Twist reszelő, hogy főzés közben, vagy akár az asztalnál, a tányérunk felett is könnyedén tudjunk reszelni. A három színben kapható reszelő összesen hat reszelőfelületet tartalmaz. A maximális kényelem érdekében állítható a foganytú. Vízszintes állásban a tányér feletti reszelésre, 90°-os szögbe állítva pedig hagyományos reszelésre használhatjuk. A reszelőhöz műanyag fedél is tartozik, amely egyrészt védőburokként óvja a reszelőfelületet két használat között, de ellentétes irányban felszerelve alátét edényként is használható. Ez a kitűnő reszelő 2015-ben Red Dot dizájndíjas lett!

 • Kétféle reszelőfelület.
 • A fogantyúja 2 fokozatba állítható egy biztonsági kar segítségével.
 • Műanyag fedele gyűjtőtálként is funkcionál.
 • Nyele csúszásgátló felülettel ellátott.
 • Mosogatógépben tisztítható.

3 az 1-ben kialakítású hámozó, mely kedvenc kelléke lesz a zöldségek és gyümölcsök előkészítéséhez. Oldalán kaparóéllel rendelkezik, s az egyik kiugrása a burgonya sötét részeinek kivájására van tervezve. Nyele kényelmes fogású, jó vele dolgozni.

 • Multifunkciós kialakítás.
 • Kényelmes, csúszásgátló felületű nyél.
 • Minősési rozsdamentes acélpengék.
 • Mosogatógépben tisztítható.

A cég alapítója két testvér, Richard és Anthony Joseph, akik az egyetem elvégzése után úgy határoztak, hogy a fromatervező diplomájuk mögötti tudást saját vállalkozásukban fogják kamatoztatni.Az innováció iránti lelkesedésüknek köszönhetően minden évben újabb és újabb termékekkel, modern, vonzó színvilágú konyhai eszköz-sorozatokkal rukkolnak elő.

Minden egyes termékük komoly fejlesztési folyamat eredményeként jön létre, maximálisra tökéletesített funkcióik, biztonságos használatuk, valamint esztétikus megjelenésük biztosítja számukra a piacvezető szerepet. Ezek a konyhai eszközök nemcsak játékos dizájnjukkal, de praktikus, intelligens kialakításukkal is szenvedélyt ébresztenek mindenkiben, tulajdonosaiknak már a használatuk első pillanatában örömöt szereznek.

A Joseph Joseph márka eladási rátáját tekintve több testhosszal vezet a fogyasztók körében a világ több, mint 100 országában, évente számos díjat nyer, és sok jelentős design-, és innovációs versenyre jelölik. Konyhai termékeik népszerűsége és piacképességének sikere lehetővé teszi a cég tervezőinek, hogy figyelmüket ne csupán a konyhai munkapultra koncentrálják, hanem el is kalandozzanak egy kicsit – konkrétan a munkapult alá - a hulladékhasznosítási és tárolási megoldások kérdéséhez. Ennek köszönhetően a fogyasztók nem csak a szép dizájnú konyhai eszközöknek, hanem a komplex, variálható, intelligensen kigondolt szelektív hulladékgyűjtőknek is örülhetnek, amelyek tökéletes összhangban állnak modern életünk elvárásaival.

A Joseph Joseph már nem csak a kiváló design és minőség garanciája, hanem egyben tálcán nyújtott lehetőség is arra, hogy eddigi életmódunkon, életminőségünkön változtatni tudjunk.

GYARTÓ KÓDJA: 98194

A márkáról Joseph Joseph

Joseph Joseph

Richard és Anthony Joseph testvérek úgy döntöttek, hogy a formatervezési tanulmányaikból merített tapasztalataikat a saját vállalkozásukba fektetik. 2003 óta a Joseph®Joseph márka ügyfelei több mint 100 országban várják az intelligens innovációkat.