Kód: WS32010657
Márka: Wesco
Sorozat: Wesco - Fakóbarna
Szín / méretek: fakóbarna, Ø 11 cm; magasság 29,5 cm; 1 liter
Anyag: hőálló műanyag
rozsdamentes acél

Termékleírás

A Wesco termosz különféle színváltozatban kapható, duplafalú kialakításának köszönhetően akár 6 órán keresztül képes melegen, illetve hidegen tartani a benne tárolt italt. Ergonomikus, hőálló műanyagból gyártott füle kényelmes fogású, könnyű belőle kiönteni a poharakba az italt. Fedelének klasszikus lenyomós nyitása / zárása van. Mosogatógépben nem tisztítható.

Az amerikai formatervezésű, de német alapossággal gyártott Wesco konyhai kiegészítők élénk tartozékai minden konyhának. Hosszú évtizedeken keresztül szolgálnak, mindennapos használat mellett is. A Wesco termékek ezért nem csak a dizájnkedvelők, de a környezettudatos vásárlók körében is közkedveltek. A társaság gyártási tapasztalata az acélfeldolgozást illetően 150 éves múltra tekint vissza, ami már önmagában is garancia a minőségre.

GYARTÓ KÓDJA: 320106-57

A márkáról Wesco

Wesco

A Wesco vállalat 1867-ben jött létre Kelet-Németországban. A hulladéktárolók, valamint a kifinomult konyhai vagy fürdőszobai kiegészítőket széles választékát kínálja, amelyeket az egész világon kedvelnek. A márka összes terméke prémium anyagból készül, kidolgozott részletekkel és hosszú élettartammal rendelkezik.