A terméket már nem értékesítjük

Téglalap alakú sütőtál, kisméretű, 20 x 14 cm, piros

Modern Classics sorozat, a Kulina exkluzív kínálatában

Keressen minket a +36 1 50 09 419 telefonszámon vagy az e-mail címen,és segítünk.

Termékleírás

Méreteinél fogva ez a sütőtál egy adag étel elkészítésére ideális.

A gyönyörű, színes Modern Classics sorozat kerámia termékei közé tartozik ez a téglalap alakú sütőtál is. Alakjának köszönhetően nem csak lasagne készítésére alkalmas, de használható például muszakához, rakott zöldégekhez, felfújtakhoz és különféle kalácsokhoz is. Ergonomikus fülekkel van ellátva a könnyebb manipulációért, alapanyaga - a High Resistance® technikával előállított kerámia – pedig sokáig megtartja a hőt.

A High Resistance® technológiának köszönhetően az Emile Henry edények ellenállnak a karcolódásnak, valamint ütés- és kopásállóak, ezért nem csupán süthet és szeletelhet bennük, de tálalhat is belőlük. A High Resistance® technológiával kezelt edények használhatóak mikrohullámú sütőben is, ráadásul olyan mértékben bírják a hősokkot, hogy a fagyasztóból kivéve egyből behelyezhetőek a sütőbe. 250 °C-ig hőállóak. Ezek az edények nem használhatóak közvetlen hőforráson, mint például gáztűzhelyen, elektromos főzőlapon. Minden Emile Henry kerámia tisztítható mosogatógépben.

Ön tudta, hogy...?

Az Emile Henry egy régi szakmai hagyományokkal rendelkező francia családi vállalkozás, mely már az 1850-es évektől fogva kiváló minőségű kerámiaedényekkel látja el a háztartásokat. Mivel eredeti, kézzel készített kerámiáról van szó, minden egyes terméke egyedi darab. Az edények alján található jelölés - például JN3 -, nem az adott termék katalógusszáma, hanem annak a kétkezi munkásnak az aláírása, aki a kerámiaedényt a franciaországbeli Marcigny városában megformálta.

KÓD: EH369629

Teljes termékleírás megjelenítéseA teljes termékleírás elrejtése