A terméket már nem értékesítjük

Tartalék fedő Marmite bográcshoz, 3,7 liter, vörös/burgundy, Emile Henry

Flame® kerámia

Keressen minket a 800 112 212 telefonszámon vagy az e-mail címen,és segítünk.

Termékleírás

A kerámiában való lassú tűzön történő főzés nosztalgiával telített visszatérés a hagyományokhoz. A burgundi agyag, a kézi gyártás, a mestermunka és az Emile Henry társaság családi háttere mintegy újra életet lehel a hagyományos kerámia termékekbe. A Marmite bogrács ikonikus alakja szinte meghatározza a főzési folyamatot, mely tradicionálisan, lassú ütemet követ. Az öblös bográcsban rotyogó ételcsodát kényelmesen kevergethetjük, a forma kifejezetten ezt a célt szolgálja. Ideális mártások, levesek és öntetek készítéséhez, de ínycsiklandozóan puhára és omlósra lehet benne párolni a húsokat is például. A kerámia lehetővé teszi az ellenőrzött, forráspont alatti főzést, így a gazdag táp- és vitaminanyagok megőrződnek az élelmiszerekben. Mélyebb, felfelé keskenyedő kialakításának köszönhetően seperc alatt készíthet benne finomabbnál finomabb főzelékeket, illetve krémleveseket, ugyanis ezek egyenesen a bográcsban szétmixelhetők. A széles kiöntőrész a főzés során ideális a fakanál pihentetésére. A bogrács térfogata 4 liter, így akár 6-8 emberre elegendő étel főzhető benne. Egy ilyen edényben egyszerűen öröm főzni!

A Flame® sorozat termékei ellenállnak a közvetlen hőforrásnak, ezért nem csak sütőben, de szinte minden típusú főzőfelületen használhatóak: gáztűzhelyen, elektromos és kerámia főzőlapon, illetve egy speciális főzőalátétnek köszönhetően indukciós főzőlapon is.

Minden egyes Emile Henry termék kézzel gyártott, egyedi darab, teljesen természetes alapanyagból. Ismerje meg a francia tálalási szokásokat, tálaljon és főzzön francia kerámiában. A páratlan minőségű, burgundiai agyagot a mázzal együtt 1100 °C-on égetik ki az Emile Henry franciaországi gyárában. A Flame® kerámia ellenáll a mechanikus sérüléseknek, mosogatógépben is tisztítható, festése nem kopik. A Flame® kerámiából készült edényekben ráadásul tálalni és szeletelni is lehet, ugyanis nem csak mutatósak, de karcolódni sem karcolódnak. Ezek az edények klasszikus és mikrohullámú sütőben is használhatóak, könnyen tisztíthatóak és a fagyasztóból egyenesen a forró sütőbe helyezhetőek.

KÓD: EH348580

Teljes termékleírás megjelenítéseA teljes termékleírás elrejtése