A terméket már nem értékesítjük

Szörpfőző / nektárkészítő edény, WMF

5 részes

Keressen minket a +36 1 50 09 419 telefonszámon vagy az e-mail címen,és segítünk.

Termékleírás

1 db üvegfedő, 1 db gyümölcstároló edény, 1 db légyűjtő edény, 1x db alsó edény - 26 cm, 1 db szilikontömlő rozsdamentes acél kapoccsal

A gyümölcs- és zöldséglevek valódi energiaitalok, kiváló az ízük, energiával táplálnak és erősítik az immunrendszert. A WMF gyümölcscentrifugával kímélő módon nyerhető ki a gyümölcsök és zöldségek leve. A Cromargan®-ból (18/10 rozsdamentes nemesacélból) gyártott WMF gyümölcsprés íztelen, étkezési savakkal szemben ellenálló, higiénikus, könnyen karbantartható és mosogatógépben mosható. Emellett a gyümölcsprés univerzális TransTherm® aljjal és minőségi üvegfedővel rendelkezik, aminek köszönhetően a főzés mindig jól átlátható.

A WMF gyümölcspréssel a gyümölcsök tartósítószerek és vegyi anyagok nélkül dolgozhatók fel. Gőzben történő préseléskor a gyümölcsök nem főnek, csak megmelegednek, megőrzik aromájukat, színüket, ízüket, illetve minden vitamint és ásványi anyagot megtartanak. Az ergonomikus fülekkel rendelkező modern, helytakarékos gyümölcsprés az önállóan is használható különböző moduljaival meggyőzően hat - pl. gyümölcskosár vagy fazék fedővel.

KÓD: WM0797806040

Teljes termékleírás megjelenítéseA teljes termékleírás elrejtése