Wesco

Szemeteskosár, fürdőszobába való, 6 liter, ovális, fehér

  • 11 449 Ft
  • raktáron 6 db
    további darabszám: megrendelésre
wishlist

Termékváltozatok:

További színek:

Kód: WS10201201
Márka: Wesco
Sorozat: Wesco - Fehér
Szín / méretek: fehér, 6 liter, magasság 30 cm, szélesség 23 cm, hosszúság 17 cm
Anyag: minőségi, porfestett acél pléh
műanyag betét

Termékleírás

A Wesco ovális szemeteskosara elegáns kiegészítőjévé válik bármely fürdőszobának. Fedele pedál segítségével nyitható, a belső műanyag kosárnak köszönhetően kiürítése és tisztán tartása rendkívül egyszerű. Praktikus méreteiből adódóan kisebb fürdőszobában is kényelmesen elfér.

A Wesco szemeteskosarai az amerikai formatervezésnek és a német gyártási precizitásnak köszönhetően kiváló alternatívát nyújtanak a műanyag szemeteskosarakkal szemben. A Wesco társaság szemeteskosarai mindennapi használat mellett is egy életen keresztül szolgálják Önt. Ez az egyik oka annak, hogy nem csak az egyedi dizájnt előnyben részesítők között, de a környezettudatos vásárlók körében is közkedveltek. A társaság gyártási tapasztalata az acélfeldolgozást illetően 150 éves múltra tekint vissza, ezért a kivitelezés minősége garantált.

GYARTÓ KÓDJA: 102012-01

A márkáról Wesco

Wesco

A Wesco vállalat 1867-ben jött létre Kelet-Németországban. A hulladéktárolók, valamint a kifinomult konyhai vagy fürdőszobai kiegészítőket széles választékát kínálja, amelyeket az egész világon kedvelnek. A márka összes terméke prémium anyagból készül, kidolgozott részletekkel és hosszú élettartammal rendelkezik.