Kód: WS32440276
Márka: Wesco
Sorozat: Wesco - Szürkésbarna
Szín / méretek: szürkésbarna; Ø 24 cm; magasság 12,4 cm; 4 liter
Anyag: minőségi, porfestett acél pléh

Termékleírás

A retrós dizájnáért kedvelt Classic Line süteményes doboz a 2017-es évben megújult külsővel érkezik – a sima fedél ebben az új változatban finoman barázdált struktúrát kapott.

Ebben a stílusos süteményes dobozban nagyon jól lehet különféle aprósüteményeket, cukorkákat, csokoládét, bonbont vagy más falánkságokat tárolni, ugyanis fedele szorosan illeszkedik, így a benne tárolt élelmiszer védve van a nedvességtől, párától és egyéb nem kívánt hatástól.

Megemlítendő, hogy a Classic Line süteményes doboz stílusban nagyon hasonló az Elly kenyértartóval, nem csak kiegészítik egymást, de még passzolnak is egymáshoz. A Classic Line süteményes doboz tisztításánál kérjük, kerülje a mosogatógép használatát!

2017 – a jubileumi év

A Wesco társaság a 2017-es évben megalakulásának 150. évfordulóját ünnepli! Ennek tiszteletére új termékekkel bővítette a hagyományosnak számító Classic Line sorozat termékpalettáját. A Wesco szokásához híven, ezek a termékek is a klasszikus, mút század közepi forma- és stílusvilágot idézik. A Wesco 150 éve: egy és fél évszázadnyi tapasztalat és stílusérzék!

A Wesco termékek jelenlegi dizájnja a 60-as, 70-es évek között alakult ki, amikor a társaság szemeteskosarak és kenyértartók nagyipari sorozatgyártásába kezdett. A Wesco használati tárgyai a kor stílusának szellemében készültek és a mai napig megőrizték sajátos jellegüket. A 60-as, 70-es évek iparművészeti törekvéseit a geometrikus leegyszerűsítés és a funkcionalizmus határozta meg. Idővel, ezek a törekvések szinte az élet minden területére kiterjedtek, az örök klasszikusok közé emelve ezzel a kor jellegzetes stílusvilágát. S mi sem bizonyítja jobban, hogy a jó design örök értéket jelent.

A német Wesco társaság elsősorban a szemeteskosarairól vált híressé. A portfóliója ennél viszont sokkal gazdagabb: színes és dizájnos konyhai és háztartási kiegészítők garmadát kínálja, melyek ráadásul gyönyörűen passzolnak egymáshoz.

Az amerikai formatervezésű, de német alapossággal gyártott Wesco konyhai kiegészítők élénk tartozékai minden konyhának. Hosszú évtizedeken keresztül szolgálnak, mindennapos használat mellett is. A Wesco termékek ezért nem csak az egyedi dizájnt előnyben részesítők között, de a környezettudatos vásárlók körében is közkedveltek. A társaság gyártási tapasztalata az acélfeldolgozást illetően 150 éves múltra tekint vissza, ami már önmagában is garancia a minőségre.

GYARTÓ KÓDJA: 324402-76

A márkáról Wesco

Wesco

A Wesco vállalat 1867-ben jött létre Kelet-Németországban. A hulladéktárolók, valamint a kifinomult konyhai vagy fürdőszobai kiegészítőket széles választékát kínálja, amelyeket az egész világon kedvelnek. A márka összes terméke prémium anyagból készül, kidolgozott részletekkel és hosszú élettartammal rendelkezik.