STILL LIFE asztalterítő, putty, 310 x 140 cm

Kód: GD11004031500
103 290 Ft –63 %
STILL LIFE asztalterítő, putty, 310 x 140 cm
103 290 Ft –63 % 38 000 Ft
Raktáron (1 db)
Várható kézbesítés:
28.9.2021

Részletes információ

Termék részletes leírása

A Georg Jensen Damask egy nagy múltú, családi vállalkozás, mely már 1756 óta foglalkozik egyedi, különleges textilek tervezésével és gyártásával. Hosszú évszázadok kemény és kitartó munkájának köszönhetően komoly szaktekintély övezi és manapság már a világ legjobb textiművesei között tartják számon. A Georg Jensen Damask a hagyományos szövőmesteri tradíciót modern és markáns északi jellegű dizájnelemekkel ötvözi, a legeslegfinomabb, legjobb minőségű anyagokkal dolgozik, nagy hangsúlyt fordítva az egyedi és precíz szövőtechnikákra. Dizájnerjeit a világ leghíresebb tervezői, művészei közül válogatja ki, akik igazi szenvedéllyel élik meg a művészetüket, mesterségüket. Érdekes, ám nem meglepő tény, hogy 1992-től datálva a dán királyi család és őfelsége II. Margit királynénak az egyik elsődleges textil beszállítója, így a királyi születésnapokon, királyi esküvőkön, bálokon sosem hiányozhatnak Georg Jensen Damask textiljei.

Az utóbbi időben rengeteg márkával és számtalan új termékkel bővült a kínálatunk. Jelenleg is töretlenül a termékleírásokon dolgozunk, melyek remélhetőleg hamarosan elérhetőek lesznek weboldalunkon.

Az ügyfeleinkkel való törődés nálunk kiemelt fontosságot élvez, ezért, ha bármilyen kérdése merülne fel a termékkel kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal! Telefonos ügyfélszolgálatunk a következő telefonszámon érhető el: +36 1 44 53 957.

Türelmét és megértését előre is köszönjük!

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Tálaló kiegészítők
Garancia: 2 év
Sorozat: Georg Jensen Damask STILL LIFE
Terméktípus: Tálaló kiegészítő

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: