Desszert tányér STEEL GREY 20 cm, magas perem, MIJ

Kód: MIJC0605
Márka: MIJ
8 540 Ft
Raktáron (36 db)
Magas peremű, 20 cm átmérőjű étkészlet a Steel Grey kollekcióból a gyártótól Made in Japan készül kézzel készített, kiváló minőségű természetes kerámiábólamely nem tartalmaz káros anyagokat. Minden darab eredeti. A kerámia közvetlenül Japánból importált. A kékesszürke tányér aranyszínű vonallal mosogatógépben és mikrohullámú sütőben mosható.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A Steel Grey kollekció edényeit fényes kialakítás, valamint a szürke és a kék szín kombinációja jellemzi. Az edények szélét egy arany vonal alkotja.

A Made in Japan gyártó Steel Grey kollekciója tartós kerámiából készül kézzel, amely nem tartalmaz káros adalékanyagokat vagy nehézfémeket. Japán mesterek készítik, akiknek hagyománya a 12. századra terjed vissza. A festékek kiváló minőségűek, nem kopnak le, és nem tartalmaznak káros anyagokat sem.

A MIJ termékek tehát moshatóak mosogatógépben és helyezhetőek mikróba. A MIJ japán kerámiákat több mint 25 éve használják az éttermekben, így a minőségük és tartósságuk ezáltal garantált. A kerámiákat közvetlenül Japánból importálják.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Étkező tányérok
Jótállás: 2 év
Súly: 0.5 kg
Anyag: Kerámia
Méret: 20 cm
Tulajdonságok: Mosogatógépbe alkalmas
Terméktípus: Tányér
Sorozat: MIJ Steel Grey
Margin: A
K překladu: CZ AUTO

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: