REVOL

Sphère tányér, fekete, aranyszínű díszítéssel

gasztronómiai tálaláshoz

  • 26 338 Ft
  • raktáron 3 db
wishlist

Termékváltozatok:

További színek:

Kód: RV650356
Márka: REVOL
Sorozat: REVOL Likid & Solid
Dizájner: Eric Berthes
Szín / méretek: Ø 30,3 cm; magasság 5 cm; 0,3 liter
Anyag: használható fagyasztóban
használható mikrohullámú sütőben
részben matt
Revol porcelán
sütőben 300 °C-ig használható
tisztítható mosogatógépben

Termékleírás

A fekete porcelánból gyártott Sphère tányér a francia Revol percelángyár műhelyéből került ki. Páratlan eleganciával lehet benne tálalni, széles, matt pereme gyönyőrű kontrasztot teremt a fényes, mázolt belsővel.

Szinte bármilyen ételhez használható, gyönyörűen lehet benne tálalni salátákat, leveseket, tésztaféléket és desszerteket is. Kiemeli az ételek sajátos színvilágát. Egy egyszerű spagettiből is fényűző vacsorát varázsol.

A Sphère tányér 100%-ban természetes eredetű, kadmium- és ólommentes minőségi francia porcelánból készül. Pórusmentes és nem szívja magába a zsírokat, baktériumokat és szagokat. Ellenáll a hősokkoknak, mikrohullámú sütőben is használható, mosogatógépben tisztítható.

GYARTÓ KÓDJA: 650356

A márkáról REVOL

REVOL

A Revol egy hagyományos családi vállalkozás, 1768-ban alapították a franciaországbeli Ponsas városában. Ez a porcelángyártó cég a főzésre és tálalásra szánt edények és tartozékai széles skáláját kínálja. Talán a legismertebb termékük az összetéveszhetetlen "gyűrött" poharak különféle dekorációkkal és méretekben.