Sótartó, kék/blue flame

Kód: EH970201
11 090 Ft
Raktáron (3 db)
Várható kézbesítés:
28.10.2021

Akerámia sótartály biztosítja, hogy főzés közben mindig kéznél legyen a só. A mázatlan belsejének köszönhetően szárazon tartja a tengeri sót, és nem képez kellemetlen kérget a tetején.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A kerámia sótartó használata felettébb kényelmes, a só mindig kéznél van és könnyen adagolható. A sótartó belseje nincs zománcozva, ezért a benne tárolt só mindig száraz marad, nem csomósodik és nem képez semmilyen réteget.

A High Resistance® technológiának köszönhetően az Emile Henry edények ellenállnak a karcolódásnak, valamint ütés- és kopásállóak, ezért nem csupán süthet és szeletelhet bennük, de tálalhat is belőlük. A High Resistance® technológiával kezelt edények használhatóak mikrohullámú sütőben is, ráadásul olyan mértékben bírják a hősokkot, hogy a fagyasztóból kivéve egyből behelyezhetőek a sütőbe. 250 °C-ig hőállóak. Ezek az edények nem használhatóak közvetlen hőforráson, mint például gáztűzhelyen, elektromos főzőlapon. Minden Emile Henry kerámia tisztítható mosogatógépben.

Ön tudta, hogy...?

Az Emile Henry egy régi szakmai hagyományokkal rendelkező francia családi vállalkozás, mely már az 1850-es évektől fogva kiváló minőségű kerámiaedényekkel látja el a háztartásokat. Mivel eredeti, kézzel készített kerámiáról van szó, minden egyes terméke egyedi darab. Az edények alján található jelölés - például JN3 -, nem az adott termék katalógusszáma, hanem annak a kétkezi munkásnak az aláírása, aki a kerámiaedényt a franciaországbeli Marcigny városában megformálta.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Tálaló kiegészítők
Garancia: 2 év
Sorozat: Emile Henry Blue Flame
Szín: Kék
Terméktípus: Tálaló kiegészítő

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:
Az Emile Henry egy hagyományos francia márka, amely egyedi és minőségi kerámia gyártásával foglalkozik. Termékei a burgundi régióból a gall kakas országán kívül is elterjedtek a konyhában, s ma a modern technológia és hagyományos megközélítés ideális kombinációjaként ismertek. 104925