Smoothie az egészségért

Smoothie

Miért érdemes turmixot inni

A turmixok egyszerű, ízletes és hatékony módja annak, hogy sok gyümölcsöt, zöldséget és vitamint juttasson az étrendjébe. Kíváncsi vagyok, tényleg sikerül-e megenni az ideális napi 5 adag zöldséget és gyümölcsöt? És a gyerekek megeszik őket? Könnyen belecsempészhetsz népszerűtlen zöldségeket a turmixodba. A turmixok nem véletlenül népszerűek. Valószínűleg ezek a legegyszerűbb és legfinomabb módja az egészségesebb táplálkozásnak. A házi készítésű turmixok olcsóbbak, ön döntheti el, hogy mit tesz bele, és rengeteg lehetőség áll rendelkezésére. Ha folyamatosan be akarod építeni őket az étrendjébe, a kulcs a jó tervezés, a minőségi alapanyagok megvásárlása és az, hogy minden, ami az elkészítésükhöz szükséges, kéznél legyen. Mi kell a turmix elkészítéséhez?

Smoothie turmixgép

Smoothie turmixgép

A jó minőségű asztali turmixgép elengedhetetlen eszköz. A nagy teljesítményű turmixgépben nemcsak gyümölcsöket és zöldségeket dolgozhat fel, hanem például házi dióvajat is készíthet, hogy extra adag fehérjét és egészséges zsírokat kapjon. A jéggel is megbirkózik, amit különösen nyáron fog értékelni, amikor a gyerekek élvezik a házi készítésű gyümölcsjégkrémet. A csúcsteljesítményt különösen a Vitamix vagy a KitchenAid keverőgépek kínálják a Power Plus termékcsaládban. Érdemes a turmixgépet állandóan a konyhapulton tartani, és a hozzávalókat előre elkészíteni, hiszen reggel nincs vesztegetni való idő. De egy mixer lehet a konyha dísze is. Választhat a KitchenAid Artisan termékcsalád népszerű retro stílusa, az Alessi Plissé termékcsalád design eleganciája vagy a Zwilling Enfiniga termékcsalád futurisztikus darabjai közül.

Smoothie készítő

Smoothie készítő

Egy asztali turmixgép nagyszerű befektetés, ha teljes mértékben kihasználja a benne rejlő lehetőségeket. Csak turmixokat szeretne készíteni, és csak egy gyors, praktikus segítőre van szüksége, amely nem foglal túl sok helyet? Akkor egy smoothie-készítő a legjobb választás. Közvetlenül a tartályban keverheti össze, amely ezután utazási palackként szolgál. Minimális eszközök, maximális kényelem. A legtöbb modell 2 tartályt tartalmaz egy pár vagy 2 smoothie adaghoz egymás után.

Citrusfacsaró

Citrusfacsaró

Szereti a citrusokat? Csak félbevág egy citromot, narancsot vagy grapefruitot, és kifacsarja. A legjobb dobozos gyümölcslé egyszerűen nem hasonlítható össze a házi citrusfrissítéssel. És egy pohár langyos citromos víznek reggelente sok wellness-guru nem tud ellenállni. A legjobb választás az Ön számára egy citrusprés vagy egy gyümölcsfacsaró.

Smoothie palack

Smoothie palack

Általában reggelire vagy uzsonnára iszunk turmixot. Az autóba, az edzőterembe, a munkahelyre, ez a tökéletes ""útközbeni"" reggeli. Ha a palack nem tartozéka a turmixgépnek, érdemes beszerezni egyet. Válasszon környezetbarát műanyagból vagy rozsdamentes acélból készült, lehetőleg szélesebb nyakú palackokat. A könnyű ivás és karbantartás érdekében. A turmixok általában sűrűek, és ha szeretne különböző magvakat hozzáadni a turmixához, egy szélesebb palack sokkal könnyebbé teszi az ivást. És ne feledkezzünk meg az ivási rendről sem. Nézze meg tippjeinket, hogyan igyon meg napi 2 liter folyadékot..