Kód: WS13221219
Márka: Wesco
Sorozat: Wesco - Citromsárga
Szín / méretek: citromsárga; 13 liter; 26,5 cm x 29,5 cm; magasság 41,5 cm
Anyag: minőségi, porfestett acél pléh
műanyag betét
robusztus alsó műanyag perem

Termékleírás

A 13 l-es Single Boy kisebb helyiségekbe vagy szingli háztartásokba való ideális megoldás. Rendkívül stabil talppal és praktikus pedálos fedélnyitással.

A Wesco szemeteskosarai az amerikai formatervezésnek és a német gyártási precizitásnak köszönhetően kiváló alternatívát nyújtanak a műanyag szemeteskosarakkal szemben. A Wesco társaság szemeteskosarai mindennapi használat mellett is egy életen keresztül szolgálják Önt. Ez az egyik oka annak, hogy nem csak az egyedi dizájnt előnyben részesítők között, de a környezettudatos vásárlók körében is közkedveltek. A társaság gyártási tapasztalata az acélfeldolgozást illetően 150 éves múltra tekint vissza, ezért a kivitelezés minősége garantált.

GYARTÓ KÓDJA: 132212-19

A márkáról Wesco

Wesco

A Wesco vállalat 1867-ben jött létre Kelet-Németországban. A hulladéktárolók, valamint a kifinomult konyhai vagy fürdőszobai kiegészítőket széles választékát kínálja, amelyeket az egész világon kedvelnek. A márka összes terméke prémium anyagból készül, kidolgozott részletekkel és hosszú élettartammal rendelkezik.