Silverpoint Wüstho zöldségvágó késkészlet, 3 db

Kód: WU9352
8 290 Ft
Raktáron (4 db)
Várható kézbesítés:
16.6.2021

A Silverpoint zöldségkés készlet a német Wüsthof gyártótól, 2 zöldségkést - pengéjének hossza 8 cm és hámozókést tartalmaz 6 cm-s pengével 

Részletes információ

Termék részletes leírása

A Silverpoint zöldségkés készlet a német Wüsthof gyártótól segíti a mindennapi munkáját a konyhában. A Silverpoint termékcsalád a legolcsóbb a Wüsthof kések közül, ennek ellenére is minen egyes kés gyártási folyamatja 12–14 gondos lépésböl áll.

A kések pengéi egyetlen darab kiváló minőségű rozsdamentes acélból készülnek, és tökéletesen kiegyensúlyozottak. A Silverpoint kések ergonómikus szintetikus fogantyúkkal rendelkeznek, puha, csúszásmentes felülettel, így a velük való munka hosszú idő után is kellemes. A készletben megtalálhatja:

  • zöldségkés Silverpoint 4013 pengehossz 8 cm egyenes éllel, melyet az élelmiszerek hámozáshoz, daraboláshoz, kockázáshoz, dekorálásához használhat.
  • zöldségkés Silverpoint 4043 pengehossz 8 cm egyenes éllel, melyet az élelmiszerek hámozáshoz, daraboláshoz, kockázáshoz, dekorálásához használhat.
  • hámozókés Silverpoint 4033 pengehossz 6 cm hajlított éllel, melyet az élelmiszerek hámozáshoz, daraboláshoz, kockázáshoz, dekorálásához használhat.

SPECIFIKÁCIÓ

A szett tartalma:

1 x zöldségkés Silverpoint 4013 pengehossz 8 cm

1 x zöldségkés Silverpoint 4043 pengehossz 8 cm

1 x hámozókés Silverpoint 4033 pengehossz 6 cm

Alapanyag: rozsdamentes acél, szintetika

Garancia: 2 év

Gyártó: Německo

Előnyök és hátrányok 

A kések egy darab kiváló minőségű rozsdamentes acélból készülnek. A szintetikus fogantyúk ergonómikusak és puha, csúszásmentes felülettel rendelkeznek. Nincs rés a fogantyú és a penge között. A kések tökéletesen kiegyensúlyozottak.

Praktikus tanácsok

Tisztítható mosogatógépben : Ajálnjuk a kézi mosást mely kíméletesebb. Mosogatógépben való mosáskor a kés nem ütközhet az evőeszközökhöz vagy a késekhez a pengéjével.

 

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Késkészletek
Garancia: 2 év
Darabszám: 3 ks
Terméktípus: Késkészlet

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki:
5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Ezt a mezőt ne töltse ki:
5
MI Szerző | 9.6.2021
Teljes mértékben.