A terméket már nem értékesítjük

Sicomatic® econtrol Vision kukta, 2,5 liter, betét nélkül, Silit

Silargan® e30

Keressen minket a 800 112 212 telefonszámon vagy az e-mail címen,és segítünk.

Termékleírás

A Sicomatic® econtrol Vision kukta a következőket tartalmazza:

 • 1 db kukta; 2,5 liter
 • 1 db fedő

A Silit társaság, a minőségi edények gyártásának sokéves élenjárója, bemutatja az új típusú, tönkretehetetlen, igényeseknek kifejlesztett, Silargan® e30-ból készült Sicomatic® econtrol Vision kuktákat. Ez a pórusmentes kerámiafelületű, csúcsminőségű anyag nagyon tartós, a többszörös kiégetésnek köszönhetően extra kemény, és ellenálló a karcolásokkal szemben. A Silit a Silargan® e30 anyagra 30 éves garanciát vállal! A kukta funkcionális részeire 3 éves a garancia, úgyszintén exkluzív a minimálisan 10 éves garancia a pótalkatrészek hozzáférhetőségére vonatkozóan.

A fazekak egy acéldarabból készültek, a hő így egyenletesen és gyorsan terjed. A Sicomatic® econtrol sorozatú kukták belsejében a hő és a nyomás könnyen szabályozható egy ötletes tolószabályozóval, amely három, előre beállított főzési fokozattal rendelkezik. Csak egy kézzel kell beállítani az összes funkciót: a fedő kinyitása és bezárása, a hőmérséklet beállításának módosítása, vagy a pára kieresztése. A kukta biztonsági szeleppel rendelkezik. Amíg a fazékban a nyomás nem csökken le teljesen, nem lehet kinyitni.

Az elegáns kijelző segítségével mindig áttekintést kap a fazékban uralkodó belső nyomásról. A hőszabályozás biztosítja az irányított főzést ideális hőmérséklet mellett, ezért kiváló eredményeket érhet el. Az élelmiszerek megőrzik a vitaminokat, ásványi anyagokat, természetes színüket, és jellegzetes illatukat. Ezen felül a speciális betéteknek köszönhetően a Sicomatic® econtrol kuktákban egyszerre több élelmiszert lehet főzni.

A fazekak kitűnő tulajdonságokkal rendelkeznek a magas energiahatékonyságú sütéshez és főzéshez. Az egyedi anyag hosszú ideig tárolja a felvett hőt, ami által értékes energiát és időt takarít meg. A modern és ergonomikus nyelek nem melegednek. Ha szeretné elmosni a kuktát, a nyelet egyszerűen el lehet választani a fedőtől, és le lehet öblíteni. A fazekat, a fedőt és a kuktába való betéteket mosogatógépben moshatja

.

A Sicomatic® econtrol Vision kuktáról röviden:

 • Egyedi Silargan® e30 szabadalmaztatott anyagból (módosított Silargan® extra módon fokozott ellenállósággal).
 • Három előre beállított főzési fokozat (nyomás nélkül, kímélő főzés, gyors főzés).
 • Kényelmes, könnyű manipuláció.
 • Levehető fedőnyél a könnyű mosogatás érdekében.
 • Karbantartás nélküli szeleprendszer.
 • Integrált maradéknyomás-ábrázolás.
 • Az egyedülálló biztonság több független biztonsági elemmel biztosított.
 • A főzési folyamat időtartamát akár 70%-kal gyorsíthatja. Például a negyedekre vágott burgonyát al dente keménységre kb. 8 perc alatt főzhetjük meg, ½ kg húsból a pörköltet pedig kb. 20 perc alatt.
 • Ötletes peremek a kényelmes, kiömlés nélküli kiöntéshez.
 • Nikkelmentes, ideális az allergiások részére.
 • Jelölve vannak rajta a mennyiségek és a maximális megtöltési szint.
 • Alkalmas minden hőforráshoz, beleértve az indukciós főzőlapot is.
 • Az edények alkalmasak mosogatógépben való mosásra (nyél nélkül).
 • A termék a designért a következő díjat kapta: iF product design award 2012.

Figyelem! A kuktát, legyen az fazék vagy serpenyő típusú, csak 2/3-ig szabad megtölteni, ugyanis helyet kell hagyni a főzés során kialakuló párának, amiben az ételek főni fognak.

A felhasznált anyagról és technológiáról:

A Silit társaság legnagyobb technológiai fejlesztése az speciális Silargan® anyag, melynek gyártása a legmodernebb technológiákkal történik. A Silit a ferromágneses acél és a strapabíró high-tech kerámiafelület tökéletes szintézisét alkotta meg a Silargan® e30 létrehozásával. Ez a pórusmentes kerámiafelületű, csúcsminőségű anyag nagyon tartós, a többszörös kiégetésnek köszönhetően extra kemény, és ellenálló a karcolásokkal szemben. A Silit a Silargan® és a Silargan e30 anyagra 30 éves garanciát vállal!

A Silargan® e30 edények kemények és nem karcolódnak, nagyon jól tartják a hőt, egyenletesen és gyorsan felmelegszenek, ebből kifolyólag energiatakarékosak és nagyban hozzájárulnak a tudatos életvitelhez. Sima, pórusmentes felületük nem szívja magába a szagokat és az ízeket sem. Ideális választás az allergiában szenvedőknek, mivel nem tartalmaz nikkelt.

EZ NEM TAPADÁSGÁTLÓ BEVONAT! A sütéshez minden esetben használjon zsiradékot! Az üres vagy zsiradékot tartalmazó edényt először melegítse fel a tűzhely teljesítményének háromnegyedéig, majd AZONNAL csökkentse a hőt a harmadára vagy még kisebbre. Az edény kiválóan vezeti és akkumulálja a hőt, így ez a harmadára csökkentett hő is bőven elegendő a főzés befejezéséhez. Csak elegendő időt kell hagynunk az ételnek, hogy eléggé átsüljön az alsó oldala, és később, a megfelelő pillanatban magától elválik majd az edény falától.

KÓD: SL8682151411

Teljes termékleírás megjelenítéseA teljes termékleírás elrejtése