A terméket már nem értékesítjük

Serpenyő Wok fülekkel Ø 36 cm rozsdamentes acél

üvegfedővel

Keressen minket a +36 1 50 09 419 telefonszámon vagy az e-mail címen,és segítünk.

Termékleírás

A WOK serpenyő tartozékai:

 • 1 db WOK serpenyő, Ø 36 cm
 • 1 db üvegfedő, rozsdamentes acél fogantyúval

A méretes WOK serpenyő üvegfedővel és rozsdamentes acélból készült fülekkel van ellátva. A német WMF társaság által gyártott WOK serpenyő modern, időtálló dizájnban készült és segítségével az ázsiai típusú ételek mestere lesz! Amennyiben kedveli a manapság nagy népszerűségnek örvendő pikáns, csípős és különleges ízeket, akkor az Ön konyhájából sem hiányozhat az alábbi serpenyő.

A lekerekített formájú mély WOK serpenyő Ázsiában a konyha legfontosabb és alapvető felszerelése. Széleskörű felhasználása és kiváló tulajdonságai miatt pedig garantáltan az Ön tetszését is elnyeri.

WOK serpenyőkben nem csak az autentikus ázsiai típusú ételek, hanem különböző zöldségek, húsok, halak és tengeri herkentyűk is elkészíthetők. Ideális kirántásra, sütésre, párolásra egyaránt.

TIPP: A WOK serpenyőben az ételek elkészítésének a legközkedveltebb módja a „stir-fry” technika. Az eljárás lényege a magas hőfok mellet történő gyors sütésben és folyamatos rázásban és kevergetésben rejlik.

A stílusos dizájnú WOK serpenyőt gyakran és előszeretettel fogja használni nem csak főzéshez hanem tálaláshoz is. Minden éhes száj nagyra fogja értékelni a friss, ropogós étel színkavalkádját, mely gusztusosan van feltálalva egy szépen formált, méretes WOK serpenyőben.

A szabadalmazott TransTherm- Allherdboden® alj biztosítja a hő egyenletes áramlását, a serpenyő a hőt kiválóan megtartja, ezzel pedig értékes energiát takaríthat meg és kirántásnál vagy sütésnél könnyedén elérhető az optimális végeredmény.

Fogása biztonságos, áthelyezését a két rozsdamentes acél fül könnyíti meg.

 • Minőségi Cromargan® rozsdamentes nemesacélból készült.
 • Az előállításához felhasznált anyag ízben és szagban neutrális, ellenálló az étkezési savakkal szemben.
 • Szabadalmazott TransTherm-Allherdboden® aljjal ellátva.
 • Az alapanyag egyenletesen vezeti a hőt és jól meg is tartja.
 • A fülek ergonomikusan vannak kialakítva, fogásuk biztonságos és kényelmes.
 • A serpenyő fala magas, szélei lekerekítettek, ezért kényelmesen és könnyedén kevergethető benne nagyobb mennyiségű étel is.
 • „Stir-fry” főzési technikával elkészített ázsiai ételekhez ideális.
 • Lassú sütéshez, kirántáshoz, pároláshoz.
 • Peremének kialakításából adódóan könnyen kiönthetők belőle az ételek.
 • Minden főzőlaphoz alkalmas, beleértve az indukciós főzőlapot is.
 • 22 cm átmérőjű főzőlaphoz a legalkalmasabb.
 • A fedő minőségi üvegből készült és rozsdamentes acél nyéllel van ellátva.
 • Németországban gyártva.
 • Tisztítása könnyű.
 • Mosogatógépben tisztítható.

Tippek a különféle zsiradékok használatához:

Kerülje a hidegen sajtolt olaj használatát a tapadásgátló réteggel bevont edényeknél, mivel magasabb hőfokon kémiai összetéte instabil, komponensei reakcióba léphetnek a tapadásmentes felülettel, így negatívan folyásolhatja be az edény tapadásgátló tulajdonságait.

A vajat, ill. a margarint nem szabad 150 °C-nál magasabb hőmérsékletre hevíteni (a margarin esetében ez az érték kicsit magasabb, kb. 170 °C). A vajon történő pirítás / sütés sok háztartásban nagy közkedveltségnek örvend, a következő ételek elkészítéséhez péládul ideális: tojásos ételek, palacsinta, panírozott húsok / sajtok / zöldségek, sült halak. A vajat mindig lassú tűzön kell melegíteni, fokozatosan, amint kis buborékok jelennek meg, csökkenteni kell a hőmérsékletet és meg kell várni, hogy a buborékok eltűnjenek. Ezt követően neki lehet kezdeni a sütésnek / pirításnak.

A legideálisabb tulajdonságokkal az átszűrt, tisztított vaj rendelkezik. Nem tartalmaz vizet, sem fehérjét, alkalmas kis lángon való használatra és magas, 190 °C – 210 °C-on történő hevítésre is. Különleges ízt ad az ételeknek.

Az hétköznapi növényi olaj, pl. a repce-, napraforgó-, vagy más kevert növényi olaj nagyon jól bírja a magas hőmérsékletet, tehát akár a 190 °C – 220 °C-on történő hevítést is. Alkalmas az élelmiszerek többségének pirítására vagy bő olajban történő kirántására, elsősorban húsokhoz ideális. Használatánál ügyeljen arra, hogy ne feleslegesen ne legyen túlhevítve. Amennyiben az olaj füstölni kezd, túlságosan magas hőfokra hevítette.

A hidrogénezett növényi zsiradékok szintén nagyon jól bírják a magas, 190 °C – 220 °C-os hőfokokat. Általában ezeket tömbökben árulják, könnyen porciózhatók. Tökéletes az édes tészták (palacsinta) és panírozott élelmiszerek (rántott hús) sütéséhez, az aranybarna végeredmény talán ennél a zsiradéknál a legideálisabb.

KÓD: WM0753576380

Teljes termékleírás megjelenítéseA teljes termékleírás elrejtése