WMF

Serpenyő Ø 24 cm Durado

csiszolt belső felület

 • 29 390 Ft
 • elfogyott, kiárusítva
wishlist

Termékváltozatok:

További színek:

Termékleírás

A CeraDur® tapadásgátló felülettel rendelkező klasszikus formájú serpenyő a német WMF társaságtól rozsdamentes nemesacélból készült. A serpenyőn a sült és kirántott ételek széles skáláját örömmel fogja elkészíteni.

Legyen főszakács, vagy lelkes amatőr, ez a klasszikus kirántásra szánt magasfalú serpenyőnem hiányozhat a konyhájából! Segítségével utánozhatatlan tükörtojást, illetve, sült bacont varázsolhat, ugyanakkor elkészítheti a magas konyhaművészet kiemelkedő ételkülönlegességeit is.

A hagyományos kör alak és magas serpenyő fal nagyon praktikusnak bizonyul omlett, különböző húsok, zöldségek, rizottó, tésztafélék és krémmártások, vagy tengeri herkentyűk elkészítésekor.

Az előállításához felhasznált kiváló minőségű anyagok kombinációja mindig tökéletes végeredményt biztosít, legyen szó sütésről, kirántásról. Széles pereme megkönnyíti a kiöntést.

A CeraDur® tapadásgátló felülettel rendelkező serpenyő extra ellenálló a magas hőmérséklettel szemben, ideális az ételek minimális zsiradékkal történő elkészítéséhez és könnyen tisztítható.

A masszív acél mag és a szabadalmaztatott TransTherm aljnak köszönhetően kiváló hővezető képességgel rendelkezik, a serpenyő egyenletesen melegszik fel és nagyszerűen megtartja a hőt, így energiát és értékes időt takaríthat meg.

A serpenyő alkalmas kirántásra, magas hőfokon történő sütésre és használható indukciós főzőlapon is.

Az ergonomikusan kialakított nyél rozsdamentes nemesacélból készült és nem forrósodik fel használat közben, tehát kényelmes és biztonságos használatot és tálalást tesz lehetővé.

 • Cromargan® (18/10 rozsdamentes nemesacélból) készült.
 • Külső felülete strapabíró, könnyen karbantartható és szinte megsemmisíthetetlen.
 • Ellenálló a magas hőmérséklettel szemben akár 400 °C-ig.
 • Sütőben 250 °C-ig használható.
 • Szabadalmaztatott TransTherm® aljjal rendelkezik.
 • Egyenletesen melegszik fel, tökéletesen vezeti és megtartja a hőt.
 • Egyszerű és energiatakarékos használat jellemzi.
 • Az ergonomikus kialakítású, rozsdamentes nemesacélból készült nyél biztonságos használatot nyújt.
 • CeraDur® kerámia alapú belső tapadásgátló felülettel rendelkezik.
 • Kiváló eredményeket érhet el kevés mennyiségű olaj használatával.
 • Magas hőmérséklet mellett történő kirántásra, párolásra, sütésre alkalmas.
 • Minden főzőfelületen használható, beleértve az indukciós főzőlapot is.
 • A tapadásgátló felületre két év garancia vonatkozik.
 • Tisztítása könnyű, kézi tisztítás ajánlott.

Tippek a különféle zsiradékok használatához:

Kerülje a hidegen sajtolt olaj használatát a tapadásgátló réteggel bevont edényeknél, mivel magasabb hőfokon kémiai összetéte instabil, komponensei reakcióba léphetnek a tapadásmentes felülettel, így negatívan folyásolhatja be az edény tapadásgátló tulajdonságait.

A vajat, ill. a margarint nem szabad 150 °C-nál magasabb hőmérsékletre hevíteni (a margarin esetében ez az érték kicsit magasabb, kb. 170 °C). A vajon történő pirítás / sütés sok háztartásban nagy közkedveltségnek örvend, a következő ételek elkészítéséhez péládul ideális: tojásos ételek, palacsinta, panírozott húsok / sajtok / zöldségek, sült halak. A vajat mindig lassú tűzön kell melegíteni, fokozatosan, amint kis buborékok jelennek meg, csökkenteni kell a hőmérsékletet és meg kell várni, hogy a buborékok eltűnjenek. Ezt követően neki lehet kezdeni a sütésnek / pirításnak.

A legideálisabb tulajdonságokkal az átszűrt, tisztított vaj rendelkezik. Nem tartalmaz vizet, sem fehérjét, alkalmas kis lángon való használatra és magas, 190 °C – 210 °C-on történő hevítésre is. Különleges ízt ad az ételeknek.

Az hétköznapi növényi olaj, pl. a repce-, napraforgó-, vagy más kevert növényi olaj nagyon jól bírja a magas hőmérsékletet, tehát akár a 190 °C – 220 °C-on történő hevítést is. Alkalmas az élelmiszerek többségének pirítására vagy bő olajban történő kirántására, elsősorban húsokhoz ideális. Használatánál ügyeljen arra, hogy ne feleslegesen ne legyen túlhevítve. Amennyiben az olaj füstölni kezd, túlságosan magas hőfokra hevítette.

A hidrogénezett növényi zsiradékok szintén nagyon jól bírják a magas, 190 °C – 220 °C-os hőfokokat. Általában ezeket tömbökben árulják, könnyen porciózhatók. Tökéletes az édes tészták (palacsinta) és panírozott élelmiszerek (rántott hús) sütéséhez, az aranybarna végeredmény talán ennél a zsiradéknál a legideálisabb.

GYARTÓ KÓDJA: 07.4824.6021

A márkáról WMF

WMF

A WMF márka a német precizitás, hagyomány, modern technológia és trend szinonimája. A márka tökéletes konyhai és tálaló berendezésekei felejthetetlen élményt nyújtanak ügyfeleik számára . Az ergonomikus, kifinomult és kiváló minőségű termékek számos tervezési díjjal és technológiai szabadalommal büszkélkedhetnek.

Kód: WM0748246021
Márka: WMF
Szín / méretek: Ø 24 cm
Anyag: 400 °C- ig hőálló
CeraDur tapadásgátló felület
Cromargan® rozsdamentes acél
használható indukciós főzőlapon
mosogatógépben nem tisztítható
nyél: rozsdamentes acél
polírozott
sütőben 250 °C-ig használható