Nordic Ware

Seasonally Sweet Holiday csillagos papírzacskó, 6 db

csillag alakú átlátszó nyílással

  • 6 144 Ft
  • raktáron 4 db
    további darabszám: elfogyott, kiárusítva
wishlist

Termékváltozatok:

További színek:

Kód: NW00241SH15
Márka: Nordic Ware
Sorozat: Nordic Ware Holiday Collection
Szín / méretek: csíkos
Anyag: papír

Termékleírás

Az amerikai Nordic Ware a megszállott háziasszonyok és cukrászok elsőszámú kedvence, elsősorban kiváló minőségű sütőformáiról ismert. Közülük is a cég ikonikus terméke, a prémium kategóriás, alumíniumöntvény Bundt® kuglófsütő hódít világszerte, már több, mint fél évszázada. A sütőformák és a praktikus, okos, sütéshez használatos eszközök széles skáláján túl a cég igazán eredeti reggeliző serpenyőket, speciális torta- és muffindíszítő eszközöket, valamint a kész süti-műremekek hordozására alkalmas dobozokat, edényeket is kínál.  

A Nordic Ware sikere maga a megvalósult amerikai álom! Az ifjú házaspár, Henry David Dalquist és felesége, Doroty, 500 dollárral és néhány jó ötlettel a zsebében alapította ezt a kis családi vállalkozást 1946-ban, a Minnesota állambeli Minneapilisban. A kis cég termékei,elsősorban ikonikus edényüknek, a Bundt® kuglófformának köszönhetően, a világ 70 millió háztartásában jelen vannak. Ez az erős biztonság- és küldetéstudatot sugározzák a Nordic Ware kiváló minőságű termékei.

GYARTÓ KÓDJA: 00241SH15

A márkáról Nordic Ware

Nordic Ware

Az amerikai Nordic Ware márka a sütőformák és a konyhai segédeszközök szinonimája. 1946-ban alapította a svéd származású amerikai Henry David Dalquist. A márka a háziasszonyok és cukrászok körében világszertte hínévre tett szert, az ikonikus Bundt® öntött alumíniumból készült kuglofsütővel, amelyet mára már több mint 70 millió háztartásban megtalálhatunk!