A terméket már nem értékesítjük

Saphir Lite titán palacsintasütő, Ø 26 cm

5 rétegű anyag, zafír tapadásgátló réteggel

Keressen minket a 800 112 212 telefonszámon vagy az e-mail címen,és segítünk.

Termékleírás

A kiváló minőségű, tapadásgátló réteggel ellátott Saphir Lite titánserpenyő a német WOLL cég terméke. Ideális segítség az egészséges és energiatakarékos főzéshez, és a zsírmentes vagy minimális mennyiségű zsiradékon való sütéshez. A Saphir Lite sorozat könnyű edényeinek nagy előnye a serpenyő egész felületére érvényes, gyors hővezető képesség, és a rendkívül ellenálló, zafír tapadásgátló réteggel ellátott belső edényfelület, amelynek köszönhetően kiválóan tisztítható mosogatógépben, és nem ártanak neki a fém evőeszközök sem.

A Saphir Lite serpenyői robusztus, hőálló műanyagfogantyúval vannak ellátva. Ergonómikus, enyhén ívelt, alul kidomboruló nyele kiváló minőségű, hőálló szintetikus műanyagból készült, amely lehetővé teszi, hogy 250 ° C-ig sütőben is használható legyen. A fogantyúkon lévő lyuk segítségével felakasztva is tárolhatjuk.

A professzionális WOLL öntvények a megbízható, első osztályú minőség szinonímái. Hosszú életű, strapabíró tapadásgátló réteggel, dizájnos formatervezéssel büszkélkedhetnek. Ráadásul rendkívül finom ételeket lehet bennük főzni!

A Saphir Lite sorozat

 • Kiváló titánserpenyők hétköznapi használatra, szabadalmaztatott gyártási technológia.
 • Kézzel öntött, egy acéldarabból készült edény, amely ennek köszönhetően nagyobb mechanikai és termikus stabilitással bír
 • Egyesíti a kézműves kidolgozást és az innovatív technológiákat.
 • Robusztus, formatartó edény, kiváló tulajdonságokkal, így ideális hivatásos szakácsoknak is.
 • 250 ° C-os hőmérsékletnek is ellenáll, sütőben is használható és kirántani is lehet benne.
 • Kivételesen stapabíró, zafírrészecskékkel edzett tapadásgátló réteg.
 • Nem tartalmaz PFOA származékokat, lehetővé teszi az egészségesebb, zsiradékmentes főzést.
 • Fémeszközökkel is érintkezhet, egyáltalán nem karcolódik.
 • Magas hőmérsékleten történő kirántáshoz, valamint puha szerkezetű húsok és zödségek, pld. halak párolásához, sütéséhez is kiválóan használható.
 • 1/3-dal kevesebb energiát fogyaszt, mint egy átlagos rozsdamentes acéledény.
 • 6 mm vastag, stabil edényaljjal rendelkezik, amely minden tűzhelytípusra alkalmas az indukciós főzőlapot kivéve.
 • A vastag edényalj nagyon gyors hőátadást biztosít az edény egész felületén.
 • Az edény szélei meg vannak erősítve, így jobban ellenáll az ütődésnek.
 • Hőálló szintetikus műanyagból gyártott nyél, mely sütőben is használható és praktikus akasztólyukkal van ellátva.
 • Csöpögésmentes kialakítás, könnyű kiöntés.
 • Tisztítható mosogatógépben.

Milyen anyagokból és milyen technológiákkal dolgozunk?

A WOLL márka professzionális öntvényein szereplő „Made in Germany” védjegy a legmagasabb minőségi kivitelezés garanciája. A WOLL edények a gyártási folyamata során folyamatos, több fázisú a minőség-ellenőrzésen mennek keresztül. A WOLL társaság által alkalmazott technológia környezetbarát, alacsony szén-dioxid-kibocsátást eredményez. A WOLL márka egyedi edényei kiváló minőségű alumínium-ötvözetből, kézi öntéssel készülnek, ami különlegessé teszi őket a hagyományos, névtelen gyári termeléssel szemben. A kézi öntés lassú, precíz munkafolyamata során ugyanis nem keletkeznek olyan apró légzsákok, amelyek csökkentik az anyag minőségét.

Az így kapott alumínium öntvényre még több réteg is kerül az edény nagyobb ellenállóságának és tapadásmentességének érdekében. Mielőtt azonban ez megtörténik, az edény felülete többszörös csiszolási procedúrán megy keresztül, többek közt homokfúvásos technikával. Az edénytest kialakításának következő szakasza a titánrészecskékkel történő edzési folyamat, amelynek során 20 000 ° C-ot is meghaladó hőmérsékletű plazmasugárral égetik ki. Az edény ennek köszönhetően nagyon stabillá válik, méret- és formatartó lesz, valamint nagyon ellenálló a mechanikai sérülésekkel szemben. Ekkor kerül rá az a réteg, amely a korróziótól védi az edénytestet, majd a harmadik réteg, amely kiváló anti-adhéziós, vagyis tapadásgátló tulajdonságokkal bír. Az utolsó, keményített külső réteg szintén a tapadásgátlást szolgálja, tökéletes minőségét a zafírrészecskékkel történő edzési mechanizmus biztosítja. Aki a WOLL edényeit választja, az egy féltve védett, hét lakat alatt őrzött gyártási titok minőségi termékeit tudhatja magáénak.

A kiváló minőségű tapadásgátló réteg, a speciális gyártási folyamatnak köszönhetően rendkívül ellenálló, így az edény bátran tisztítható mosogatógépben, és nem tudnak neki ártani a fém konyhai eszközök sem. (Az edény életének meghosszabbítása érdekében azonban azt javasoljuk, hogy inkább kímélő fa vagy szilikon eszközöket használjon.). A speciálisan edzett tapadásgátló felületének hála a WOLL márka termékei garanciát jelentenek az egészséges, kevés zsiradékkal vagy akár anélkül főző háziasszonyok számára. A WOLL termékek biztonságosak és nem tartalmaznak PFOA származékokat. A WOLL edényekben készült ételek kivételesen gazdagok vitaminokban. A termékek hőellenállása eléri a 250 ° C-ot, ami kifejezetten alkalmassá teszi ezeket az edényeket a puha szerkezetű, törékeny élelmiszerek, pld. halak párolására és sütésére is. A Saphir Lite edények ellenállnak a „termikus sokk”-nak is, vagyis zsiradék nélkül is hirtelen hevíthetők a megrongálódás veszélye nélkül. A minőségi tapadásgátló tulajdonságainak következtében könnyen tisztítható.

KÓD: WL226SL

Teljes termékleírás megjelenítéseA teljes termékleírás elrejtése