Salátástál, Ø 22 cm, antracitszürke/charcoal

Kód: EH792122
7 690 Ft –27 %
Salátástál, Ø 22 cm, antracitszürke/charcoal
7 690 Ft –27 % 5 590 Ft
Raktáron (1 db)

Asalátástál ? 22 cm ideális vegyes saláták, zöldség- és gyümölcssaláták tálalásához.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A 22 cm átmérőjű salátástál ideális a különféle zöldségsaláták vagy gyümölcssaláták tálalásához.

A High Resistance® technológiának köszönhetően az Emile Henry edények ellenállnak a karcolódásnak, valamint ütés- és kopásállóak, ezért nem csupán süthet és szeletelhet bennük, de tálalhat is belőlük. A High Resistance® technológiával kezelt edények használhatóak mikrohullámú sütőben is, ráadásul olyan mértékben bírják a hősokkot, hogy a fagyasztóból kivéve egyből behelyezhetőek a sütőbe. 250 °C-ig hőállóak. Ezek az edények nem használhatóak közvetlen hőforráson, mint például gáztűzhelyen, elektromos főzőlapon. Minden Emile Henry kerámia tisztítható mosogatógépben.

Ön tudta, hogy...?

Az Emile Henry egy régi szakmai hagyományokkal rendelkező francia családi vállalkozás, mely már az 1850-es évektől fogva kiváló minőségű kerámiaedényekkel látja el a háztartásokat. Mivel eredeti, kézzel készített kerámiáról van szó, minden egyes terméke egyedi darab. Az edények alján található jelölés - például JN3 -, nem az adott termék katalógusszáma, hanem annak a kétkezi munkásnak az aláírása, aki a kerámiaedényt a franciaországbeli Marcigny városában megformálta.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Tálak és tálkák
Garancia: 2 év
Súly: 0.67 kg
Sorozat: Emile Henry Charcoal
Anyag: Kerámia
K překladu: CZ AUTO
Margin: E
Méret: 22 cm
Szín: Fekete
Terméktípus: Tál
Tulajdonságok: Mosogatógépbe alkalmas

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:
Az Emile Henry egy hagyományos francia márka, amely egyedi és minőségi kerámia gyártásával foglalkozik. Termékei a burgundi régióból a gall kakas országán kívül is elterjedtek a konyhában, s ma a modern technológia és hagyományos megközélítés ideális kombinációjaként ismertek. 104925