Römertopf

A német RÖMERTOPF® vállalat 50 éves hagyományokkal rendelkezik, és főképp az egyedi római tálak gyrátásáról, az egészséges főzésről híres. A márka számos más terméket is kínál sütéshez, ételek tárolásához, vagy grillezéshez. Az első osztályú természetes anyagok használatának köszönhetően a termékek időtállók, és hosszú éveken át megőrzik egyedi tulajdonságaikat. 109151

A RÖMERTOPF® márka 50 éve főkébb az egyedi római tálairól híres, amelyet 1967-ben mutattak be a Hannoveri Világkiálltáson. Ez az újrafelfedezett, ókori edény forradalmi újításkénthatott és az egészséges konyha kedvelői körében azonnal a legkeresettebb termék lett. A kiégetett, természetes agyagból készült cseréptálban ugyanis zsiradék hozzáadása nélkül, kíméletesen, a saját szaftjában sül meg az étel.
Az évek során a márka komoly hírnevet szerzett a háziasszonyok és a profi szakácsok körében, és nem csak a tipikus, ovális sütőtáljával, de más edényeivel is. A teljes választék, beleértve az edényeket és segédeszközöket, olyan termékekből áll, amelyek egyedülállók a piacon, és vezetők az iparágban.
A RÖMERTOPF® márkanévvel biztos lehet benne, hogy összetléveszthetelen eredetit vásárol. A termékek környezetkímélőek, olyan speciális természetes agyagtechnológiákkal készülnek, amelyet a világon máshol nem talál.