Kiárusítás
-30 %

ZONE

ROLL kisméretű tárolókosár, black

  • 3 066 Ft 2 146 Ft
  • raktáron 5 db
    további darabszám: elfogyott, kiárusítva
wishlist

Termékváltozatok:

További színek:

Kód: ZO352070
Márka: ZONE
Szín / méretek: fekete; Ø 11 cm; magasság 8,5 cm
Anyag: 100% pamut

Termékleírás

Dizájnos ROLLtárolókosár, mely sokoldalúan használható, akár fürdőszobai, akár hétköznapi tárolóként, de még a gyerekszobában is hasznát lehet venni.

  • 100% pamut
  • strapabíró
  • sokoldalúan használható
  • ökologikus
  • max. 60°C-on mosható

A neves, dán alapítású ZONE márka visszatért, és jobb formában van, mint valaha! Különleges, egyedi, első pillantásra is felismerhető vonásai az utóbbi 12 hónapban teljes átalakuláson mentek keresztül. A legapróbb részletekig átgondolt, és gondosan kidolgozott dizájnja teljes összhangban van napjaink vásárlóinak igényeivel és elvárásaival. Termékeik, amelyeket egytől-egyig fiatal, tehetséges tervezők készítenek, máris egy sor elismerést vívtak ki maguknak, mind hazai, mind nemzetközi téren. Elnyerték többek között a párizsi Maison & Objet -díjat, a Designland Nemzetközi Vásár Formland News Audience Award – díját, és nem utolsó sorban a Red Dot Award, a legnagyobb dizájnverseny fődíját is. A márka ambíciózus dizájnerjei nem félnek a megmérettetéstől, és jogosan elégedettek magukkal. Minden termékük időtálló, kiváló alapanyagukkal, színükkel és formájukkal a világ dizájn-élvonalában szereztek maguknak helyet. Termékeik nemcsak látványnak tökéletesek, de praktikusak, sokoldalúan és egyszerűen használhatók. A ZONE termékeire igaz a mondás: a kevesebb, több. Élhetőbb, tágasabb, modernebb háztartás – ez a ZONE!

_LABEL_PRODUCER_CODE: 352070

A márkáról ZONE

ZONE

A dán ZONE márka termékein a skandináv minimalista jegyek olyan erősen érzőnek, hogy azonnal felismerhetők, még a széles választék ellenére is. A márka célja a folyamatos innováció, a családi konvenciók kihívása és a kíváncsiság megteremtése.