A terméket már nem értékesítjük

Riva edénykészlet, 5 részes

Keressen minket a 800 112 212 telefonszámon vagy az e-mail címen,és segítünk.

Termékleírás

Sada nádobí 5dílná Riva obsahuje:

 • 1x fazék, fedővel, Ø 16 cm
 • 1x fazék, fedővel, Ø 20 cm
 • 1x fazék, fedővel, Ø 24 cm
 • 1x lábas, fedővel, Ø 20 cm
 • 1x nyeles lábas, fedő nélkül, Ø 16 cm

Ez a stílusos és praktikus edénykészlet egyetlen kezdő háziasszony konyhájából sem hiányozhat.A német Fissler cég nagyon okosan a leginkább használt edényméretekből állította össze 5 darabos edénycsomagját, amellyel játszva elkészíthető minden ételtípus. Kirepülő, saját lábra álló gyermekeink számára, és esküvői ajándéknak is tökéletes.

A Fissler Riva sorozatának kiváló minőségű rozsdamentes acéledényei új impulzust jelentenek a konyhában. A tükörsimára felcsiszolt edényekkel nem akármilyen a munka! Rozsdamentes acélfedőjükkel és fényes acélfogantyúikkal csak úgy tündökölnek, megsokszorozva a konyha fényét és pozitív kisugárzással töltve el pszichénket. Trendeken túllépő, igazi evergreen dizájnjával mind a hagyományos stílust kedvelők, mind a trendy-imádók elégedettek lesznek vele, minden háztartásba nagyszerűen beilleszkedik, rendkívül praktikus és hihetetlenül sokoldalú.

Az edénykészlet egyes elemei rendkívül sokoldalúan használhatók. A nagy és a közepes méretű fazékban finom leveseket főzhetünk, de készülhet benne párolt zöldségköret, főtt krumpli, rizs, tészta, pörkölt, ragu és más finomságok is. A kisebb edényben hagymát párolhatunk a rizottó alá, vagy kisebb adagok főzésére, tárolására használhatjuk. A nyeles lábas kiválóan alkalmas mártások készítésére, tejforralásra, de sütőben való sütésre is használhatjuk. A lábasban kiválóan párolhatunk, piríthatunk, majd a tűzhelyről egyenesen a sütőbe téve folytathatjuk az étel készre sütését.

 • Kiváló minőség, örökzöld dizájnnal párosítva.
 • Az edény külseje speciális technikával van tükörsimára csiszolva.
 • Rozsdamentes nemesacélból készült (18/10).
 • Az alumíniummaggal ellátott szendvicsaljnak köszönhetően a hő egyenletesen cirkulál az edényalj és az edényfal között.
 • Az edény kiválóan tárolja a hőt a főzés teljes ideje alatt.
 • Egészséges, energia- és időtakarékos főzést biztosít.
 • A lapos edényfedő tökéletesen illeszkedik az edényhez, így sem a meleg, sem a gőz, sem az aroma nem illan el az edényből.
 • Nagy, kényelmes, kézbe illő fogantyú.
 • Komfortos, nagy, ergonomikus edényfülek a biztonságos munkához.
 • A szigetelt edényfülek a főzés teljes ideje alatt hidegek maradnak (de a sütőből csak kesztyűvel vegyük ki!).
 • Ellenálló a karcolásokkal szemben.
 • Széles peremének köszönhetően cseppmentesen önthető át belőle a mártás, leves.
 • A kiváló minőségű, az edényalj teljes felületére kiterjedő SuperThermic edényalj minden tűzhelytípuson használható, beleértve az indukciós főzőlapot is.
 • Sütőben való sütésre is használható.
 • Könnyen tisztítható kézzel is.
 • Mosogatógépben tisztítható.
 • A doboz méretei: 44 cm x 33,5 cm x 29,5 cm, súlya 8 kg

A Riva edénykészlet kiváló minőségű 18/10-es (18 % króm, 10 % nikkel, 72 % acél) nemesacélból készült, könnyen tisztítható, higiénikus, és kifejezetten ellenálló a korrózióval szemben. Az edényfülek, az edénynyél és a fogantyúk hidegek maradnak a főzés teljes ideje alatt, így biztonságos a velük való munka.

A kényelmesen nagy fogantyúval ellátott rozsdamentes acélfedő tökéletesen illeszkedik az edényre, így a főzésidő jelentősen lerövidül, nem illan el az nyersanyagok aromája, megmarad a színe és a sok vitamin is. Az edény széles peremének köszönhetően könnyedén, cseppmentesen átönthető belőle a mártás, szaft.

A tökéletesen sima és egyenes SuperThermic edényalj minden tűzhelytípuson használható, beleértve az indukciós főzőlapot is. A speciális szendvicsaljnak köszönhetően a hő egyenletesen cirkulál az edényalj és az edényfal között, így rendkívül sok energiát és időt takaríthatunk meg a főzés során. Az edényalj és az edényfal átmenete a Fissler edények esetében mindig tömör, légbuborék nélküli, sőt lekerekített is, így könnyedén megkeverhetjük benne a rántást, és más könnyen odaégethető ételeket, az odakozmálás kockázata nélkül.

Kulina-tipp: Ahhoz, hogy energiatakarékosan főzhessünk, meg kell találnunk az ideális főzési hőmérsékletet. Ideálisnak akkor nevezhetjük a főzést, ha a fazék belsejében éppen csak enyhén rotyog az étel, kevés párával. Az intenzív páraképződés annak a jele, hogy sürgősen takarékra kell vennünk a hőforrást az étel alatt.

Gondolta volna? Három másodpercenként eladásra kerül egy Fissler termék a világon!

A Fissler joggal viseli a „német szuperbrand” elnevezést, és nem véletlenül van ott a világ legbefolyásosabb márkái között, hiszen a legnagyobb konyhai és háztartási termékeket gyártó cég Németországban. Bolthálózatain keresztül a világ 80 országában, az összes világrészen jelen van.Kiváló minőségű termékeket gyárt, melyek az innovációra és a fejlesztésre fordított több évtizedes, komoly erőfeszítés gyümölcsei. A Fissler termékek használatával még a sokszor unalmas, mindennapos konyhai tevékenységeket is játékos, új formában élhetjük meg. A Fissler az új trendek területén is úttörő, ezt bizonyítja a sok elnyert szabadalom és tervezői díj, emellett nagy hangsúlyt fektet a gyártási folyamatok innovációjára és a minőségellenőrzési struktúrára is. A Fissler cég sikere már több, mint 170 éve töretlen, alapját a technológiai know-how, a tökéletes gyártási folyamat és a megújulóképesség hármas pillére adja. A cég mind a 700 alkalmazottját az motiválja, hogy munkájukkal és termékeikkel a fogyasztók elvárásait a legteljesebb mértékben kielégítsék.Legyen élmény a főzés minden vásárlónk számára! Made in Fissler (Germany).

KÓD: FS00211605000

Teljes termékleírás megjelenítéseA teljes termékleírás elrejtése