A terméket már nem értékesítjük

Rézedény lekvárfőzéshez, öntöttvas fülekkel, Ø 40 cm

Keressen minket a +36 1 50 09 419 telefonszámon vagy az e-mail címen,és segítünk.

Termékleírás

A Mauviel klasszikus rézedényében a francia és a magyar konyha által is nagy becsben tartott lekvárokat, dzsemeket, ízeket készíthet. Kiváló minőségű rézből készül, mely egyenletesen vezeti a hőt. Mivel az edény belső fala is rézből van, csakolyan élelmiszer feldolgozásához használható, melynekmagas a cukortartalma, így nem vált ki kémiai reakciót a az étkezési savak és a réz érintkezése.

Ebben a széles és nagy réztálban a gyümölcsmassza gyorsan és könnyen forráspontig melegszik, segítve ezzel a pektin természetes termelődését. A tál belső fala teljesen sima, szegecsek sincsenek rajta, ezért az olyan, kifejezetten magas cukortartalommal rendelkező élelmiszerek feldolgozására is alkalmas, mint például a csokoládé. A tál tehát ideális lekvár, íz, dzsem és karamell készítéséhez, csokoládé felolvasztásához, cukor vajjal, illetve tojássárgájával való habbá veréséhez.

Mauviel rézedények használati útmutatója:

Első használat előtt és minden használat után tisztítsa meg az edényt forró, szappanos vízben, majd öblítse ki és szárítsa meg.

A rézedények nem tisztíthatók mosogatógépben!

Karbantartás:

  • Sose használjon fehérítőszert tartalmazó tisztítószereket az edények tisztításához! Visszafordíthatatlan károkat okozhatnak.
  • Amennyiben az étel odasülne, áztassa be az edényt forró, szappanos vízbe.
  • A használat során a réz színe elváltozik, ez egy természetes jelenség, ami nincs semmilyen hatással az alapanyag minőségére.
  • A rézedények fényes felületének visszaállításához használja a "Copperbrill" réztisztító pasztát. További információért kattintson ide!
  • A rézedények nem tisztíthatóak mosogatógépben! A mosogatógépekben használt tisztítószerek rendkívül agresszívak és jelentősen csökkentik az edények élettartamát.

Az M’passion edénysorozat olyan ínyencek számára készül, akik ugyanúgy élvezik a desszertek elkészítését, mint azok fogyasztását. Itt széles választékot talál a sütemények és csokoládé különlegességek elkészítéséhez szükséges termékekből. Rézből, rozsdamentes acélból és alumíniumból készültek. A Mauviel M’passion edénysorozat a világ minden táján élő igényes és minőségi desszertet kedvelő elvárását kielégíti.

KÓD: ML471400

Teljes termékleírás megjelenítéseA teljes termékleírás elrejtése