A terméket már nem értékesítjük

Réz „Tarte Tatin” sütőforma, Ø 24 cm

ónozott belsejű

Keressen minket a +36 1 50 09 419 telefonszámon vagy az e-mail címen,és segítünk.

Termékleírás

A franciaországi Lamotte-Beuvron Tatin hoteljében 1898-ban felfedezett karamellizált Tarte Tatin almatorta a többi tortával ellentétben „fordítva” van sütve. A formában a cukrot karamellizáljuk, almát rakunk rá, és lefedjük tésztával, majd betesszük a sütőbe. Sütőből kivéve a tortát aljával felfelé borítjuk ki. Alma helyett gyakran használnak körtét, sárgabarackot, szilvát, ananászt és egyéb gyümölcsöket. A réz sütőforma ideális a Tarte Tatin sütéséhez, mivel a réz a legjobb hővezető anyag. Ezt a tulajdonságát főleg a cukor karamellizálásánál értékeljük igazán.

Az M’passion edénysorozat olyan ínyencek számára készül, akik ugyanúgy élvezik a desszertek elkészítését, mint azok fogyasztását. Itt széles választékot talál a sütemények és csokoládé különlegességek elkészítéséhez szükséges termékekből. Rézből, rozsdamentes acélból és alumíniumból készültek. A Mauviel M’passion edénysorozat a világ minden táján élő igényes és minőségi desszertet kedvelő elvárását kielégíti.

Hogyan használjuk a Mauviel rézedényeket:

  • Első használat előtt és minden használat után forró szappanos vízzel kell elmosni, le kell öblíteni és meg kell szárítani.az edényeket.
  • Az ónozott rézedények sütőben csak 230°C hőmérsékletig használhatók
  • A rézedények nem tisztíthatók mosogatógépben!

Karbantartás:

  • Sose használjon fehérítőszert tartalmazó tisztítószereket az edények tisztításához! Visszafordíthatatlan károkat okozhatnak.
  • Amennyiben az étel odasülne, áztassa be az edényt forró, szappanos vízbe.
  • A rézedények fényes felületének visszaállításához használja a "Copperbrill" réztisztító pasztát. További információért kattintson ide.
  • A rézedények nem tisztíthatóak mosogatógépben! A mosogatógépekben használt tisztítószerek rendkívül agresszívak és jelentősen csökkentik az edények élettartamát.

KÓD: ML219624

Teljes termékleírás megjelenítéseA teljes termékleírás elrejtése