A terméket már nem értékesítjük

Réz habverőtál, bronz fülekkel, Ø 35 cm

Keressen minket a +36 1 50 09 419 telefonszámon vagy az e-mail címen,és segítünk.

Termékleírás

Tojásfehérjehab felveréséhez ideális tál. A habverés folyamán a tojásfehérjével reakcióba lépő réz felületének köszönhetően sokkal stabilabb hab keletkezik, mint amilyen egy normál tál használata esetén. A gömbölyű alj ideális a receptje szerinti összetevők keverésére. A kínálatban különböző kivitelű - a nagyobb stabilitását segítő bronz füllel és a felakasztáshoz bronz karikával ellátott.- tálakat talál. A külön megvásárolható rozsdamentes állvány ideális a tálak lehelyezésére.

Tojásfehérje felverése Mauviel tálbanHabverés menete:
Kezdje el felverni a tojásfehérjéket a réztálban, a tojásfehérjék szoba-hőmérsékletűek legyenek. A lehető legfrissebb tojások használatát javasoljuk.
A réz reakcióba lép a tojásfehérjével és ionokat szabadít fel, melyek meggátolják a túlhabosítást. A réztálban felvert tojáshab enyhén sárgás színű, és stabilabb a másfajta anyagból készült tálban felvert habokétól.
A hivatásos és haladó szakácsok az egész világon réztálban verik fel a tojásfehérjét.

Az M’passion edénysorozat olyan ínyencek számára készül, akik ugyanúgy élvezik a desszertek elkészítését, mint azok fogyasztását. Itt széles választékot talál a sütemények és csokoládé különlegességek elkészítéséhez szükséges termékekből. Rézből, rozsdamentes acélból és alumíniumból készültek. A Mauviel M’passion edénysorozat a világ minden táján élő igényes és minőségi desszertet kedvelő elvárását kielégíti.

Mauviel rézedények használati útmutatója:

Első használat előtt és minden használat után tisztítsa meg az edényt forró, szappanos vízben, majd öblítse ki és szárítsa meg.

A rézedények nem tisztíthatók mosogatógépben!

Karbantartás:

  • Sose használjon fehérítőszert tartalmazó tisztítószereket az edények tisztításához! Visszafordíthatatlan károkat okozhatnak.
  • Amennyiben az étel odasülne, áztassa be az edényt forró, szappanos vízbe.
  • A használat során a réz színe elváltozik, ez egy természetes jelenség, ami nincs semmilyen hatással az alapanyag minőségére.
  • A rézedények fényes felületének visszaállításához használja a "Copperbrill" réztisztító pasztát. További információért kattintson ide!
  • A rézedények nem tisztíthatóak mosogatógépben! A mosogatógépekben használt tisztítószerek rendkívül agresszívak és jelentősen csökkentik az edények élettartamát.

KÓD: ML219103

Teljes termékleírás megjelenítéseA teljes termékleírás elrejtése