A terméket már nem értékesítjük

Quality One edénykészlet, 4 darabos

üvegfedőkkel

Keressen minket a +36 1 50 09 419 telefonszámon vagy az e-mail címen,és segítünk.

Termékleírás

A WMF 4 darabos Quality One edénykészlet a következőket tartalmazza:

 • Lábas üvegfedővel Ø 16 cm, térfogat 1,7 liter, termékkód: WM0774166380
 • Lábas üvegfedővel Ø 20 cm, térfogat 3,3 liter, termékkód: WM0774206380
 • fazék üvegfedővel Ø 16 cm, térfogat 2,0 liter, termékkód: WM0775166380
 • fazék üvegfedővel Ø 20 cm, térfogat 4,0 liter, termékkód: WM0775206380

A WMF 4 darabos Quality One fazékkészletről:

 • Klasszikus elegancia, fényezett rozsdamenes acél, modern kivitelezés
 • Minőségi anyagok + első osztályú kidolgozás = hosszú élettartamú minőségi fazekak
 • Ellenállók a karcolásokkal szemben, karbantartásuk könnyű
 • Innovatív Cool+® funkció - a fülek, nyél, fogantyú főzés közben mindig a testhőmérséklettől hűvösebbek maradnak
 • A fülek és fogantyú mindig a testhőmérséklettől hűvösebbek maradnak
 • Fényezett Cromargan® 18/10 rozsdamentes nemesacélból
 • Minden tűzhely típushoz alkalmas univerzális TransTherm® alj, beleértve az indukciós főzőlapot is
 • Üvegfedők rozsdamentes acél fogantyúkkal és három páraelvezető nyílással
 • Sütőben 250 °C hőmérsékletig, fedővel 180 °C hőmérsékletig használható
 • Sütőben való használathoz szükséges edényfogó kesztyű használata
 • Hajlított peremük van, ezért a kiöntés során a folyadék nem csurog végig az edények falán
 • A fazekak és lábasok egymásba helyezhetőek
 • Higiénikusak, könnyen tisztíthatók
 • Tisztíthatók mosogatógépben

Mától már nyugodtan megfoghatja az edény fülét. Az új Quality One fazékkészlet a modern konyhában szükséges valamennyi tulajdonságot ötvözi. Ezeket a Cool+® szabadalmaztatott új szigetelő fülek egészítik ki, melyek főzés közben mindig hidegebbek maradnak a test hőmérsékleténél. A Cool+ a kiváló minőségű edények ismertető jele.

A Quality One sorozat fazekai Cromargan® rozsdamentes nemes acélból készülnek, dizájnjuk elegáns, formái lekerekítettek. A rozsdamentes nemes acél, a mart WMF logó, a nyél jellegzetes dizájnja még egyedibbé teszik a sorozat fazekait. Kivitelezésük a legkisebb részletekig átgondolt és biztosan lenyűgöznek mindenkit, aki szeret főzni. Az edények nagy méretű fülekkel vannak ellátva, így kezelésük kényelmesebb. A Cool+® szabadalmaztatott módszernek köszönhetően pedig nem forrósodnak át a fülek.

A Quality One rozsdamentes edények előnye az univerzális TransTherm® alj alkalmazása, amely az indukciós főzőlapot is ideértve, valamennyi tűzhely típuson használható. Az alj gyorsan elnyeli a hőt, majd egyenletesen közvetíti tovább az ételhez. Így a fazekak főzéshez, pároláshoz, zsiradékban való sütéshez, előkezeléshez vagy gőzöléshez rendkívül alkalmasak. Használhatók továbbá melegítésre és akár 250 °C hőmérsékletig sütőben való pirításra is.

Az üvegfedők jellegzetes rozsdamentes acél fogantyúkkal vannak ellátva és úgy lettek kialakítva, hogy használatuk minél egyszerűbb legyen. Kiválóan illeszkednek kevés mennyiségű víz főzésekor is. Az üvegfedők lehetővé teszik a főzés során az étel folyamatos ellenőrzését anélkül, hogy felemelné. A Quility One fedők továbbá három páraelvezető nyílással is rendelkezik, így főzés közben a fedő nem mozog és a forrásban lévő folyadékok nem folynak ki.

Az edények pereme hajlított, ezért a kiöntés során a folyadék nem csurog végig az edény falán. Az edények karbantartása könnyű, mosogatógépben tisztíthatók.

Az alkalmazott anyagról

A WMF fazékkínálata többségénél Cromargan® néven regisztrált 18/10 rozsdamentes nemesacélt használ a gyártáshoz. A megnevezésben „Crom“ a krómot jelenti, míg a név másik fele, az „argan“ a latin argentum, azaz ezüst szóból származik. Az anyag elnevezése így találóan mutat rá a fazekak extra fényes megjelenésére, melyet a nikkel viszonylag magas százaléka okoz.

A kiváló minőségű Cromargan® rozsdamentes acél az acél nemesítésével jött létre. 72 % acélt, 18 % krómot és 10 % nikkelt tartalmaz. Ez egy tartós, nem rozsdásodó, étkezési savakkal szemben ellenálló anyag. A Cromargan® gyönyörűen fényes és ugyanakkor könnyen tisztítható.

A német WMF cégcsoport a minőségi konyhai felszerelések immár hagyományos gyártója. Több mint 160 éves fennállása alatt szerzett tapasztalata a termékválasztékában is megjelenik, és neves dizájnereivel karöltve praktikus és örök dizájnú termékeket alkot. Ugyanez igaz a Peter Ramminger dizájnműhelyéből származó Quality One sorozatú fazekakra is.

KÓD: WM774346380

Teljes termékleírás megjelenítéseA teljes termékleírás elrejtése