Profi Plus sajtszeletelő állítható éllel

Kód: WM1873536030
11 290 Ft
Kiárusítva
A tétel elfogyott…

Óvatosan és egyenletesen húzza végig a Profi Plus sajtszeletelőt az állítható pengével a sajton. Vékony "szeleteket" kap a sajtból, amelyeket sütéshez is felhasználhat. A szeleteket mindig frissen készítse el, hogy ne száradjanak ki. Felhasználási tipp: A sajtvágó a lágy vagy kemény sajtok szeletelése mellett csokoládéforgácsok készítésére is alkalmas.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Finoman és egyenletesen húzza végig az állítható élű Profi Plus Sajtszeletelőt a sajton. Így vékony sajt „szeleteket” kap, melyeket akár sütéshez is használhat. A szeleteket mindig frissen készítse elő, hogy ne száradjanak ki. Használati tipp: A sajtszeletelő puha vagy kemény sajtszeletek szeletelése mellett csokireszelék készítésére is kiváló.

A Profi Plus sorozat több, mint 100 konyhai segédeszközt sorakoztat fel, melyek nem csak praktikusak, de a professzionális konyhák és szakácsok igényeinek is megfelelnek. Az alapanyagként felhasznált rozsdamentes Cromargan® nemesacél szinte tönkretehetetlen - robosztus, tartós, ellenáll a korróziónak és mosogatógépben is tisztítható. A Profi Plus sorozat termékei igényesek és modern kivitelezésűek, garantáltan minden konyhában megállják a helyüket.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Konyhai eszközök
Garancia: 2 év
Súly: 0.18 kg
Sorozat: WMF Profi Plus
K překladu: CZ AUTO
Margin: E
Terméktípus: Konyhai eszközök
Tulajdonságok: Mosogatógépbe alkalmas
A tétel elfogyott…

WMF - egészséges főzés prémium minőségű edényekkel

WMF - prémium német design

WMF - prémium német minőség az Ön konyhájába

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:
A WMF márka a német precizitás, hagyomány, modern technológia és trend szinonimája. A márka tökéletes konyhai és tálaló berendezésekei felejthetetlen élményt nyújtanak ügyfeleik számára . Az ergonomikus, kifinomult és kiváló minőségű termékek számos tervezési díjjal és technológiai szabadalommal büszkélkedhetnek. 104428

 

Kérjük, jelentkezzen be újra

Sajnáljuk, de a CSRF token valószínűleg lejárt. A legmagasabb szintű biztonság fenntartása érdekében kérjük, jelentkezzen be újra. Megértését köszönjük.

Köszönjük a megértést.

Bejelentkezés