Profi Plus nyitó befőttesüvegek csavaros fedeléhez

Kód: WM1873556030
17 790 Ft
Raktáron (2 db)

Profi Plus csavaros kupaknyitó az összes szokásos csavaros kupakmérethez. Könnyedén nyílik, nagyon könnyen kezelhető, csak el kell fordítani a fogantyút az automatikus reteszeléssel. Egyik kezével tálal, a másik kezével tartja a poharat.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Profi Plus koronakupak-nyitó valamennyi hagyományos koronakupak mérethez. Megerőltetés nélkül nyit, nagyon könnyen kezelhető, elég elfordítani az automatikus rögzítőkart. Egy kézzel kell kezelni, a másikkal az üveget fogja.

A Profi Plus sorozat több, mint 100 konyhai segédeszközt sorakoztat fel, melyek nem csak praktikusak, de a professzionális konyhák és szakácsok igényeinek is megfelelnek. Az alapanyagként felhasznált rozsdamentes Cromargan® nemesacél szinte tönkretehetetlen - robosztus, tartós, ellenáll a korróziónak és mosogatógépben is tisztítható. A Profi Plus sorozat termékei igényesek és modern kivitelezésűek, garantáltan minden konyhában megállják a helyüket.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Hűtőtartályok és tartozékok
Garancia: 2 év
Súly: 0.34 kg
Sorozat: WMF Profi Plus
K překladu: CZ AUTO
Margin: E
Terméktípus: Bár kiegészítők

WMF - egészséges főzés prémium minőségű edényekkel

WMF - prémium német design

WMF - prémium német minőség az Ön konyhájába

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:
A WMF márka a német precizitás, hagyomány, modern technológia és trend szinonimája. A márka tökéletes konyhai és tálaló berendezésekei felejthetetlen élményt nyújtanak ügyfeleik számára . Az ergonomikus, kifinomult és kiváló minőségű termékek számos tervezési díjjal és technológiai szabadalommal büszkélkedhetnek. 104428