Kód: KA5KSM7990XESM
Márka: KitchenAid
Szín / méretek: ezüstszürke; magasság 41,7 cm; szélesség 31,7 cm; vastagság 28,7 cm; 6,9 liter; súly13 kg
Anyag: öntött fém
polírozott
rozsdamentes acél

Termékleírás

A Professional robotgép részei:

  • 1 db 6,9 literes tál rozsdamentes acélból, termékkód: KA5KC7SB
  • 1 db bolygómozgású habverő kar, termékkód: KA5K7EW
  • 1 db spirálos dagasztókar, termékkód: KA5K7SDH
  • 1 db krémkeverő kar, rozsdamentes acél, termékkód: KA5K7SFB
  • 1 db rácsos védőkarima (külön nem vásárolható meg)
  • 1 db levehető kiőntőrész (külön nem vásárolható meg)

Az utóbbi időben rengeteg márkával és számtalan új termékkel bővült a kínálatunk. Jelenleg is töretlenül a termékleírásokon dolgozunk, melyek remélhetőleg hamarosan elérhetőek lesznek weboldalunkon.

Az ügyfeleinkkel való törődés nálunk kiemelt fontosságot élvez, ezért, ha bármilyen kérdése merülne fel a termékkel kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal! Telefonos ügyfélszolgálatunk a következő telefonszámon érhető el: +36 1 44 53 957.

Türelmét és megértését előre is köszönjük!

Az amerikai KitchenAid gépeket, ha hallásból nem is, látásból mindenki ismerheti. KitchenAidet használ szinte minden híres szakács vagy gasztroblogger, és ha elég szemesek vagyunk, a legtöbb amerikai filmben és TV-sorozatban is felfigyelhettünk rá, mint az amerikai konyha alapfelszerelésére. És nem hiába! A cég már 1908-tól gyártja a konyhai csodaremekeit, melyek az egyik legpompásabb minőséget és teljesítményt nyújtják a piacon! Arról már nem is beszélve, hogy a KitchenAid gépek szinte a szivárvány minden színében kaphatók, jellegzetes dizájnjuk pedig már 1937-ben alakot öltött és azóta is töretlenül sikernek örvend. A márka leghíresebb termékei közé az ún.bolygómozgású Artisan gépek tartoznak, de ezek mellett számos konyhai kisgépet és temérdek hasznos kiegészítőt, valamint a sütést-főzést megkönnyítő termékeket kínál.

GYARTÓ KÓDJA: 5KSM7990XESM

A márkáról KitchenAid

KitchenAid

Elnézését kérjük, a Kulina jelenleg ezt a márkát nem értékesíti a magyar piacon.