PROFESSIONAL "S" Santoku kés, 18 cm

Kód: ZW31117181
Outlet
Márka: ZWILLING
46 690 Ft –32 %
PROFESSIONAL "S" Santoku kés, 18 cm
46 690 Ft –32 % 31 700 Ft
Raktáron (>5 db)

Kés Santoku PROFESSIONAL "S " az ázsiai kések közé tartozik. Széles és mindenekelőtt éles pengével büszkélkedhet. A ZWIL LING J. által gyártott összes Santoku kés. A. Henckels finomra csiszolt élű. A magasabbra csiszolt csiszolófelület csökkenti a súrlódást, így a szeletelés pontosabb és kevesebb erőfeszítést igényel. Az ázsiai konyha e mindenesét háromféleképpen lehet használni: húsok, halak és zöldségek elkészítéséhez. A Santoku kés kiváló pengéjét például paradicsom szeletelésénél fogja értékelni, amelynek alakja és textúrája nem változik szeletelés közben.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A PROFESSIONAL "S" Santoku kés az ázsiai típusú kések közé tartozik. Széles és különösen éles pengével büszkélkedhet. A ZWILLING J. A. Henckels társaság által gyártott összes Santoku kés finoman csiszolt éllel rendelkezik. A magasabb csiszolt penge csökkenti a súrlódást, ezáltal pontosabb és kevesebb erőfeszítést igényel. Az ázsiai konyha mindentudója húsok, halak és zöldségek előkészítéséhez használható. A Santoku kés kitűnő élét paradicsom szeletelése közben is értékelni fogja, mivel megőrzi annak alakját és állagát.

PROFESSIONAL "S" termékcsalád

 • A minőségi kések klasszikusa
 • Hagyományos háromszegecses dizájnú, ergonomikus szintetikus nyél
 • Standard ujjvédő
 • Sima átmenet az ujjvédő és a nyél között
 • A ZWILLING J. A. Henckels társaság számára gyártott különleges acél
 • FRIODUR® penge, jégben edzett
 • SIGMAFORGE® kés – egy darabból kovácsolt
 • Megközelítőleg 57 HRC Rockwell-keménység
 • Kézi csiszolás
 • Lézeres élellenőrzés
 • Életre szóló garancia a penge gyártási hibáira
 • A kések mosogatógépben moshatók – mindazonáltal inkább a kézi mosogatást javasoljuk

A PROFESSIONAL "S" sorozatú kések világszerte az alapos kivitelezésükről, optimális súlyelosztásukról és biztonságos használatukról híresek. Háromszegecses dizájnú, hagyományos késekről van szó, amelyek a különleges acélnak és a pontos kézi csiszolásnak köszönhetően hosszan tartó rendkívüli élességgel büszkélkedhetnek. Hivatásos szakácsok világszerte bíznak bennük, próbálja ki Ön is! Az első használat után már nem fogja akarni lecserélni!

Alkalmazott technológiák és alapanyagok

A kések magas minőségű acélból készülnek optimális mennyiségű krómmal és szénnel, melyet különleges követelmények betartása mellett kizárólag a ZWILLING J. A. Henckels társaság számára állítanak elő. A megközelítőleg 57 HRC Rockwell-keménységű acél rugalmas, jó kezdeti vágási teljesítménnyel bír, hosszú élettartamú és tökéletesen korrózióálló. A különleges acélból készült kések emellett könnyen élezhetők. A megfelelő gyártási „receptet” igazolja az a tény, hogy mind ez idáig több mint 100 millió kést állítottak elő belőle az acél változatlan összetételével.

Az acél tulajdonságait ezenkívül a kések gyártásához egy különleges, szabadalmaztatott FRIODUR® keményítési módszerrel javították, amely során az acélt több mint 1000 °C-ra hevítik, majd hirtelen -70 °C-ra hűtik le, ezt követően pedig még kétszer mintegy 250 °C-ra hevítik. Az így kapott molekuláris szerkezet jelentősen növeli a kés keménységét, ellenálló képességét és korróziómentességét.

A kés pengéje egyetlen darab acélból készül az ún. SIGMAFORGE® módszerrel, amely javítja az acél tulajdonságait. Az ilyen módon kovácsolt pengék szerkezete sűrűbb és homogénebb, ami nagyobb szilárdságot, szívósságot és az élek tompulással szembeni ellenállását biztosítja.

A stabil él és a tökéletes geometria kivételes vágóképességet és tökéletes késvezetést eredményez. A hegyesszög nagyobb élességet és ezáltal kényelmesebb szeletelést biztosít. A kés az ék alakú bemélyedéseknek köszönhetően könnyedén hatol át az élelmiszereken.

A Standard ujjvédő az egy darab acélból készült penge részeként került integrálásra. Biztosítja a súly helyes elosztását, védi az ujjakat az élre való lecsúszással szemben, és garantálja a kés pontos irányítását.

Az ergonomikus nyél ellenálló szintetikus anyagból készült, amely törhetetlen és ellenáll az ütéseknek, illetve az élelmiszerekben található savaknak. Mosogatógépben mosható. A nyél három szegeccsel kapcsolódik a szárhoz. Az egyes részek tökéletes összeillesztése megakadályozza a lerakódások és a baktériumok megtapadását, így a kések a legszigorúbb higiéniai követelményeknek is megfelelnek.

A ZWILLING kések karbantartása

A műanyag nyelű kések tisztíthatók mosogatógépben, de mindenképp a kézi tisztítást javasoljuk, mely kíméletesebb a késekhez. Amennyiben Ön ennek ellenére a mosogatógépben való tisztítást részesíti előnyben, kérjük, ne feledje, hogy a késeknek sérülhet a minősége, ha a mosogatás során más evőeszközökbe, fazekakba vagy serpenyőkbe ütköznek. A mosogatógépbe való tisztítás során ezért ügyelni kell arra, hogy a kések pengéje ne érintkezzen más tárgyakkal. A gyártó mosogatógép használata esetén max. 55 °C-os program használatát javasolja.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Santoku kések
Garancia: 2 év
Súly: 0.26 kg
Méret: 18 cm
Pengehossz: 18 cm
Tulajdonságok: Mosogatógépbe alkalmas
Terméktípus: Japán és Santoku kés
Sorozat: "ZWILLING PROFESSIONAL ""S"""
Margin: E
K překladu: CZ AUTO

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: