Csontozó kés PROFESSIONAL "S", Zwilling

Kód: ZW31024141
Márka: ZWILLING
36 690 Ft –9 %
Csontozó kés PROFESSIONAL "S", Zwilling
36 690 Ft –9 % 33 220 Ft
Raktáron (4 db)

A PROFESSIONAL "S"csontozókés vékony, jellegzetesen ívelt, egyenes élű pengével rendelkezik. A vékony pengének köszönhetően könnyű vele a csontos húsokkal dolgozni. Kiválóan fejti le a húst a csontról, távolítja el az inakat és húzza le a bőrt a húsról. A kés nyele masszív és nagyon pontosan irányítható a munka során.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A PROFESSIONAL "S"csontozókés vékony, jellegzetesen ívelt, egyenes élű pengével rendelkezik. A vékony pengének köszönhetően könnyű vele a csontos húsokkal dolgozni. Kiválóan fejti le a húst a csontról, távolítja el az inakat és húzza le a bőrt a húsról. A kés nyele masszív és nagyon pontosan irányítható a munka során.

PROFESSIONAL "S" termékcsalád

 • A minőségi kések klasszikusa
 • Hagyományos háromszegecses dizájnú, ergonomikus szintetikus nyél
 • Standard ujjvédő
 • Sima átmenet az ujjvédő és a nyél között
 • A ZWILLING J. A. Henckels társaság számára gyártott különleges acél
 • FRIODUR® penge, jégben edzett
 • SIGMAFORGE® kés – egy darabból kovácsolt
 • Megközelítőleg 57 HRC Rockwell-keménység
 • Kézi csiszolás
 • Lézeres élellenőrzés
 • Életre szóló garancia a penge gyártási hibáira
 • A kések mosogatógépben moshatók – mindazonáltal inkább a kézi mosogatást javasoljuk

A PROFESSIONAL "S" sorozatú kések világszerte az alapos kivitelezésükről, optimális súlyelosztásukról és biztonságos használatukról híresek. Háromszegecses dizájnú, hagyományos késekről van szó, amelyek a különleges acélnak és a pontos kézi csiszolásnak köszönhetően hosszan tartó rendkívüli élességgel büszkélkedhetnek. Hivatásos szakácsok világszerte bíznak bennük, próbálja ki Ön is! Az első használat után már nem fogja akarni lecserélni!

Alkalmazott technológiák és alapanyagok

A kések magas minőségű acélból készülnek optimális mennyiségű krómmal és szénnel, melyet különleges követelmények betartása mellett kizárólag a ZWILLING J. A. Henckels társaság számára állítanak elő. A megközelítőleg 57 HRC Rockwell-keménységű acél rugalmas, jó kezdeti vágási teljesítménnyel bír, hosszú élettartamú és tökéletesen korrózióálló. A különleges acélból készült kések emellett könnyen élezhetők. A megfelelő gyártási „receptet” igazolja az a tény, hogy mind ez idáig több mint 100 millió kést állítottak elő belőle az acél változatlan összetételével.

Az acél tulajdonságait ezenkívül a kések gyártásához egy különleges, szabadalmaztatott FRIODUR® keményítési módszerrel javították, amely során az acélt több mint 1000 °C-ra hevítik, majd hirtelen -70 °C-ra hűtik le, ezt követően pedig még kétszer mintegy 250 °C-ra hevítik. Az így kapott molekuláris szerkezet jelentősen növeli a kés keménységét, ellenálló képességét és korróziómentességét.

A kés pengéje egyetlen darab acélból készül az ún. SIGMAFORGE® módszerrel, amely javítja az acél tulajdonságait. Az ilyen módon kovácsolt pengék szerkezete sűrűbb és homogénebb, ami nagyobb szilárdságot, szívósságot és az élek tompulással szembeni ellenállását biztosítja.

A stabil él és a tökéletes geometria kivételes vágóképességet és tökéletes késvezetést eredményez. A hegyesszög nagyobb élességet és ezáltal kényelmesebb szeletelést biztosít. A kés az ék alakú bemélyedéseknek köszönhetően könnyedén hatol át az élelmiszereken.

A Standard ujjvédő az egy darab acélból készült penge részeként került integrálásra. Biztosítja a súly helyes elosztását, védi az ujjakat az élre való lecsúszással szemben, és garantálja a kés pontos irányítását.

Az ergonomikus nyél ellenálló szintetikus anyagból készült, amely törhetetlen és ellenáll az ütéseknek, illetve az élelmiszerekben található savaknak. Mosogatógépben mosható. A nyél három szegeccsel kapcsolódik a szárhoz. Az egyes részek tökéletes összeillesztése megakadályozza a lerakódások és a baktériumok megtapadását, így a kések a legszigorúbb higiéniai követelményeknek is megfelelnek.

A ZWILLING kések karbantartása

A műanyag nyelű kések tisztíthatók mosogatógépben, de mindenképp a kézi tisztítást javasoljuk, mely kíméletesebb a késekhez. Amennyiben Ön ennek ellenére a mosogatógépben való tisztítást részesíti előnyben, kérjük, ne feledje, hogy a késeknek sérülhet a minősége, ha a mosogatás során más evőeszközökbe, fazekakba vagy serpenyőkbe ütköznek. A mosogatógépbe való tisztítás során ezért ügyelni kell arra, hogy a kések pengéje ne érintkezzen más tárgyakkal. A gyártó mosogatógép használata esetén max. 55 °C-os program használatát javasolja.

A ZWILLING kések élesítése

Időről időre minden késnek élesítésre lehet szüksége. A PROFESSIONAL "S" sorozatú kések élezéséhez a kínálatunkban található ZWILLING késélezőket és fenőacélokat javasoljuk, illetve fenőkő is használható. Ezenkívül eredeti élezést is kínálunk közvetlenül a gyártónál - a késeket a németországi ZWILLING J. A. Henckels társaságba küldjük. Szükség esetén a ZWILLING márkájú kések élezésében tapasztalt prágai késgyártót is ajánlhatunk.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Csontozókések
Jótállás: 2 év
Súly: 0.2 kg
Méret: 14 cm
Pengehossz: 14 cm
Tulajdonságok: Mosogatógépbe alkalmas
Terméktípus: Speciális kés
Sorozat: ZWILLING PROFESSIONAL "S"
Margin: E
K překladu: CZ AUTO

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: