De Buyer

Prima Matera rézedény készlet indukciós tűzhelyre, 3 részes

 • 555 693 Ft 527 908 Ft
 • megrendelésre
wishlist

Termékváltozatok:

További színek:

Kód: DB62SET3P
Márka: De Buyer
Sorozat: De Buyer PRIMA MATERA
Anyag: felülete belül: rozsdamentes acél 18/8
használható indukciós főzőlapon
réz 2 mm
rozsdamentes acél fül / fogantyú

Termékleírás

A de Buyer indukciós tűzhelyre szánt Prima Matera rézedény készlete a következőket tartalmazza:

 • 1 db kónikus/lekerekített formájú, indukciós rézserpenyő; Ø 20 cm; térfogat: 1,7 liter; termékkód: DB623620
 • 1 db indukciós rézfazék; Ø 24 cm; rozsdamentes acél fedővel; térfogat: 5,4 liter; termékkód: DB624224
 • 1 db indukciós rézserpenyő; Ø 28 cm; termékkód: DB622428

A de Buyer hagyományos francia márka világújdonságot hozott piacra - exkluzív rézedényt, mely alkalmas indukcióra is. A de Buyer társaság, mely 1830-ban volt megalapítva, évtizedek óta elismert elsősorban a professzionális gasztronómia területén. A PRIMA MATERA sorozatú edényekkel kiterjeszti tevékenységét az igényes háztartásokra. A speciális ferromágneses fenekű edény alkalmas az összes típusú tűzhelyre, de elsősorban az indukciósra szánt. APRIMA MATERA tökéletes kidolgozású, erős szegecselt nyéllel, az edényfal 2 mm-es vastagsága meghaladja a megszokott méretet. Ebből 10% belső rozsdamentes réteg, amely nagyon megkönnyíti a karbantartást, az ételnek nem ad át semmilyen szagokat és teljes mértékben ellenálló az élelmiszer savakkal szemben. Az anyag 90%-át tiszta réz alkotja, amely kitűnő hővezető. Az edény kívülről magas fényre fényezett és ily módon minden kiváló minőségben felszerelt konyha értékes kiegészítőjévé válik.

A rézedény uralja a konyhát. A rézedény nemessége nem a luxus külsőben rejlik, de elsősorban a kivételes hővezető képességben. Ez az anyag gyors és egyenletes főzést biztosít a fazék vagy serpenyő teljes felületén. Nemcsak a fenék, de az edény falai is egyenletesen melegszenek. A rézedény elmaradhatatlan a finom ételek és mártások készítésénél, ahol a leginkább, gyorsan és effektíven kell szabályozni a hőmérsékletet.

APRIMA MATERA rézedény röviden:

 • rézedény minden típusú tűzhelyre, beleértve az indukciót is!
 • egyedi szabadalmazott technológia
 • 2mm-es falvastagság
 • a anyag 90%-ban rézből és 10%-ban belső rozsdamentes rétegből áll
 • ergonómiai fülek öntött rozsdamentes acélból
 • prémium márka de Buyer, 1830-tól

A PRIMA MATERA rézedény karbantartása:

APRIMA MATERA rézedény tisztítására használjon különleges rézre való pasztát, a legjobb, ha minden használat után. A belső rozsdamentes felület megszokott módon tisztítható. A rézedényt nem ajánlott mosogatógépben mosogatni. Ugyanis a mosogatógépbe való tisztítószerek nagy mennyiségű klórt tartalmaznak.

GYARTÓ KÓDJA: DB62SET3P

A márkáról De Buyer

De Buyer

A de Buyer társaságot közel 190 évvel ezelőtt alapították a franciaországi Faymont-Val d’Ajol-ban. A mai napig büszke gyökereire, a francia formatervezés hagyományainak és minőségének megőrzésére. Az edények gyártása jelentős részben kézzel történik, és több évtizedes tapasztalat áll mögötte.