WMF

Premiere Cromargan protect® evőeszközkészlet: 30 darabos alap kiszerelés

markolatba ágyazott penge, fényezett

  • 213 402 Ft
  • raktáron 2 db
    további darabszám: megrendelésre
wishlist

Termékváltozatok:

További színek:

Kód: WM1119916340
Márka: WMF
Sorozat: WMF Premiere
Dizájner: Fred Danner
Anyag: Cromargan protect® rozsdamentes acél
polírozott
tisztítható mosogatógépben

Termékleírás

6 db villa, 6 db kanál, 6 db kés, 6 db desszertes villa, 6 db kávés-/teáskanál

A WMF társaság Premiere evőeszközein vékony, aprólékosan kidolgozott indás levélmotívum van, amely a hátoldalon is ismétlődik. A Premiere főételes késnek különleges, nyolcszögletes nyele van. Az igényes díszítés és a kialakítás is magas színvonalú kidolgozottságáról tanúskodik.

Az evőeszközök nemesített rozsdamentes acélból készülnek és egy speciális, Cromargan protect® nevezetű, mechanikus sérülések ellen védő kezelésen esetek át. Ennek az alapanyagnak köszönhetően 150x ellenállóbbak, mint az átlagos acél evőeszközök. Mindennapos használat mellett, évek múltán sem lesznek rajtuk karcolások. Az intenzív használatnak kitett evőeszközök Cromargan protect® acélból készülnek, az összes tálalóeszköz nemesített rozsdamentes Cromargan® acélból (18/10) készül. A Cromargan protect® alapanyagról itt tudhat meg többet.

GYARTÓ KÓDJA: 11.1991.6340

A márkáról WMF

WMF

A WMF márka a német precizitás, hagyomány, modern technológia és trend szinonimája. A márka tökéletes konyhai és tálaló berendezésekei felejthetetlen élményt nyújtanak ügyfeleik számára . Az ergonomikus, kifinomult és kiváló minőségű termékek számos tervezési díjjal és technológiai szabadalommal büszkélkedhetnek.