A terméket már nem értékesítjük

Practico konyhai segédeszközkészlet

6 részes

Keressen minket a +36 1 50 09 419 telefonszámon vagy az e-mail címen,és segítünk.

Termékleírás

2x merőkanál, 1x habszedő kanál, 1x forgató lapát, 1x húsvilla, 1x akasztó léc

A WMF Practico konyhai segédeszközkészlet tartozékai:

  • merőkanál
  • habszedő kanál
  • szószmerő kanál
  • forgatólapát
  • húsvilla
  • akasztó léc

A Practico habszedő kanál segítségével könnyen leszedheti a habot a forrásban lévő folyadék tetejéről, de tésztafélék, gombócok és más forró vízben vagy olajban lévő étel kiemeléséhez is használhatja. A folyadék a kanál nyílásain keresztül gyorsan átfolyik. A kanál fejének hajlított kialakításának köszönhetően a fazék alján lévő ételdarabokat is könnyen ki tudja halászni.

A Practico szószoskanál, ahogyan a neve is utal rá, szószok, mártások, öntetek kimeréséhez, tálalásához, adagolásához használandó. Nem csak a konyhában, de az étkezőasztalnál való tálalás során is használható, ideális kisebb adagok tányérra való kimeréséhez.

A Practico forgatólapát segítségével akár a puhább szerkezetű ételeket is (mint például a halak) könnyedén megemelheti, illetve megfordíthatja. A forgatólapát az ergonomikus kialakításának köszönhetően forgatáskor könnyedén az ételek alá jut, nagyon jól lehet vele például palacsintát forgatni.

A Practico Edition húsvilla segítségével az egyes húsdarabokat felszúrhatja, megfordíthatja, szeletelésnél lefoghatja, valamint a húsok átsülését is ellenőrizheti. Mivel a húsvilla nyele kellően vastag, így nagyon könnyű vele bánni, kényelmes a fogása és nagyobb szelet húsokhoz is jól használható. Ha szeretné, hogy mindig kéznél legyen, a hajlított végénél fogva felakaszthatja a konyhai akasztólécre.

KÓD: WM1887199990

Teljes termékleírás megjelenítéseA teljes termékleírás elrejtése