A terméket már nem értékesítjük

Perfect Ultra kuktakészlet, 2 darabos, párolóbetét nélkül, (6,5 l és 3,0 l)

Keressen minket a +36 1 50 09 419 telefonszámon vagy az e-mail címen,és segítünk.

Termékleírás

A WMF 2 darabos Perfect Ultra párolóbetét nélküli kuktakészlet a következőket tartalmazza:

 • Perfect Ultra kukta fedővel; 6,5 liter; Ø 22 cm
 • Perfect Ultra kukta fedő nélkül; 3,0 liter; Ø 22

Perfect Ultra kukta:

 • Energiatakarékos főzéshez, sütéshez, pároláshoz vagy befőzéshez alkalmas
 • Könnyű vezérlés a forgatható All-in-one szabályozó segítségével (valamennyi funkció kezelését összefogja: fedél nyitása / zárása, pára és hőmérséklet szabályozása)
 • Zöldség és gyors húsfőzéshez két előbeállított nyomásfokozat
 • Biztosíték és mechanikus nyomásmérő a biztonságos nyitás érdekében
 • Digitális időzítő és nyomásmérő fény és hangjelzéssel
 • 18/10 Cromargan fényezett rozsdamentes nemesacélból gyártva
 • Tökéletes hőátvitelt eredményező Univerzális TransTherm® alj.
 • Valamennyi tűzhely típushoz, beleértve az indukciósat is
 • Lángvédelemmel ellátott fül és nyél
 • Belső mérőskála a könnyebb mérésért
 • A levehető nyélnek köszönhetően könnyen tisztítható
 • A fazék és a fedő mosogatógépben mosható
 • Üzletünkben alkatrészek és tartozékok is kaphatók
 • Meghosszabbított 3 éves garancia!
 • Díjnyertes termékdizájn: iF product design award

Figyelem! A kuktát, legyen az fazék vagy serpenyő típusú, csak 2/3-ig szabad megtölteni, ugyanis helyet kell hagyni a főzés során kialakuló párának, amiben az ételek főni fognak.

A Perfect Ultra kukták Cromargan® 18/10 fényezett rozsdamentes nemesacélból készülnek, amely kiváló használati tulajdonságokkal rendelkező és minimális karbantartást igényelő anyag. A kukta levehető masszív nyele idő- és hőmérővel van ellátva. A beépített többfunkciós forgatható All-in-one szabályzó is van benne, melynek segítségével egy kézzel is könnyen kezelheti a fedő nyitását és zárását, a pára kiengedését és egyben a hőmérsékletet is szabályozhatja. Az ötletes páraelvezető automatika a használat során teljes biztonságot garantál.

A Perfect Ultra kuktasorozat a kényelmesebb és pontosabb főzés érdekében két előre beállított nyomásfokozattal lett ellátva. A zöldségek és halak kíméletes főzéséhez megfelelő 109 °C hőmérsékletig terjedő első fokozat a nyomásjelző első narancssárga csíkjának felel meg. A levesek, baromfi hús, nagy húsdarabok vagy gulyás főzésére előre beállított 117 °C hőmérsékletig terjedő második szintet a második narancssárga csík jelzi, lásd főzési idő táblázat.

A kukták további nagy előnye az indukciós főzőlappal egyetemben valamennyi tűzhely típushoz megfelelő univerzális TransTherm® alj alkalmazása. Az alj gyorsan elnyeli a hőt, majd egyenletesen közvetíti tovább az ételhez. A kuktában a főzési idő a hagyományos főzési módhoz képest közel 70%-kal rövidebb, ezáltal kíméli a vitaminokat és az ásványi anyagokat. Egyben időt és akár 50% elektromos energiát takarít meg Önnek. A WMF kuktákban ezen kívül speciális betétjük jóvoltából egyszerre több étel is főzhető.

Az ételek saját levükben történő főzésekor azok aromája és íze teljes mértékben megőrződik. A kuktának sokoldalúan veheti hasznát a konyhájában: levesek vagy egytálételek főzhetők benne, párolhatja és megsütheti a húst, megpárolhatja vagy a párában megfőzheti a zöldséget, kiengedheti a fagyasztott ételeket, különböző gyümölcsöket főzhet be és még sok minden másra is használhatja.

Az alkalmazott anyagról

A német WMF cégcsoport a fazekak többségének gyártásához Cromargan® megnevezésű 18/10 rozsdamentes nemesacélt használ. A megnevezésben „Crom“ a krómot jelenti, míg a név másik fele, az „argan“ a latin argentum, azaz ezüst szóból származik. Az anyag megnevezése így találóan mutat rá a fazekak extra fényes megjelenésére, melyet a nikkel viszonylag magas százaléka eredményez.

A Cromargan® acél nemesítéssel létrehozott kiváló minőségű rozsdamentes acél. 72% acélt, 18% krómot és 10% nikkelt tartalmaz. Ez egy tartós, nem rozsdásodó, étkezési savakkal szemben ellenálló anyag. A Cromargan® gyönyörűen fényes és ugyanakkor könnyen tisztítható.

A német WMF cégcsoport a minőségi konyhai felszerelések immár hagyományos gyártója. Több mint 160 éves fennállása alatt szerzett tapasztalata a termékválasztékában is megjelenik, és neves dizájnereivel karöltve praktikus és időtlen formatervezésű termékeket hoz létre. Mindez a Metz & Kindler Produktdesign műhely Perfect Ultra kuktasorozatára is igaz. A WMF ezekre a fazekakra meghosszabbított 3 éves garanciát nyújt.

KÓD: WM0796169990

Teljes termékleírás megjelenítéseA teljes termékleírás elrejtése